Goodbye beautiful Didhoofinolhu

Åh . . Da er koffertene pakket, og vi er klare for å krype opp i sengen. Imorgen tidlig kl 06.15 lokal tid drar vi fra paradis og finefine Didhoofinolhu. Vi har hatt en perfekt ferie! Kunne ikke vært bedre. Men nå venter hverdagen, og det er mye spennende som skjer fremover, så jeg kan ikke annet enn å glede meg. Hihi! Vi har en lang reise foran oss imorgen, så dere hører nok ikke fra meg før på lørdag. Vi drar fra Male – Doha, Doha – London, og London – Oslo. Så vi er ikke fremme før sent på kvelden / natten. Hade bra Maldivene for denne gang, we will be back! Vi har virkelig hatt en perfekt kjærestetur her i paradiset. Ingenting å klage på overhodet. En fantastisk opplevelse. Håper alt er fint med dere hjemme, gleder meg til å skrive om litt hverdagslige ting igjen. Skrives i Norge ♥

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *