Sunset

Idag har vi rett og slett vært på vannvillaen nesten hele dagen, badet, spist lunsj og solet oss. Når solen forsvant bak taket her, tok vi oss en sykkeltur til østsiden av øya og kjøpte iskald cola og is på beachbaren der . . Så dro vi til Senses (bar/restaurant) hvor vi ble liggende i 2 timer og bare døse på solsengene helt til solen gikk ned. Her får dere litt bilder ♥ Her er det ene bassenget vi har på øya, infinity pool. Det ser ut som det går i ett med havet. So pretty! Asså . . Får man en sånn i hodet …. AU! Fine min sin! Koste oss, da vel! Hihi . . Nydelig solnedgang ♥ Her ser dere fra bassenget og bort til vannvillaene hvor vi bor. Alt er så magisk når det er halvmørkt ute. Nydelig! Villas by night . . Gjett om vi koser oss!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *