The perfect wedding

De sa JA! ♥ Igår hadde vi en fantastisk dag fra morgen til kveld. Nydelig vielse, rørende taler, og fantastisk mat. For ett brudepar! De holdt nydelige taler til hverandre, og brudgommen hadde i tillegg laget en video til bruden, hvor han sang en sang til henne. Så skjønt! Kvelden ble avsluttet med fantastisk musikk hvor alle, inkludert brudeparet tok helt av på dansegulvet. En perfekt dag! Jeg ønsker brudeparet all lykke i tiden fremover ♥ Alle jentene i bryllupet med den vakre bruden i midten. Rebekka stråler! Jeg hadde på meg kjolen min fra Kristian Aadnevik igår ♥ Maten var PERFEKT. Kamskjell, hjorterygg og nydelig dessert. Table nr 6! The girls on the dancefloor! Det var så gøy musikk igår, fra Grease til Frank Sinatra – de hadde leid inn en fra England til å synge, o han var bare superflink! Er det noe jeg elsker, så er det bryllup. Akk – den kjærleiken ♥ Nå skal vi ut å nyte dagen. Rolf Ivar, Tone og Daniel drar heldigvis ikke før sent ikveld – så da får vi hele dagen sammen. Glede!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *