Konkurranse : Magic Mike / AVSLUTTET

Filmgal som jeg er – så har jeg selvfølgelig gått og gledet meg til denne filmen! Og endelig kommer den snart på kino ♥ Jentefilm nummer 1, og den skal jeg ta med meg jentene på, for sure! Ikke akkurat negativt at det er Channing Tatum og Matthew McConaughey som spiller heller, da . . Her er traileren, den må ses ♥ http://youtu.be/j4eqIV-XMnA I forbindelse med premieren førstkommende fredag, deler jeg ut en premiepakke til én av dere : – Tank top fra Mardou & Dean – 2 Norgesbilletter som kan brukes til å se filmen over hele landet – Overraskelsespakke fra Kondomeriet (inkludert rabattkupong som gir 30 prosent avslag) – DVD-pakke fra Steven Soderbergh (Oceans 11, 12 & 13, The Informant, Contagion & The Good German) Legg igjen en kommentar, og du er med i trekningen. Lykke til! (Annonse)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *