Wants for summer

Alt for lenge siden jeg har vært inne og siklet hos Nelly.com nå, men aahh så mye fint ♥ Jeg har litt problemer med å finne klær / sko i butikkene om dagen, siden de fleste allerede har begynt med sommersalget, så da var det fantastisk deilig og klikke hjem freshe sommernyheter herfra. Beige pumps // Jeffrey Campbell blonde // Orange pumps // Hvite Jeffrey Campbell // Beige med stropper // Mintgrønne Jeffrey Campbell // Gule Jeffrey Campbell // Grønne pumps // Beige pumps   Hvit og turkis kjole  // Hvit og gull kjole // Fargerik kjole // Hvit cut out kjole // Orange kjole // Hvit blonde kjole (affilateslenker) Den hvite cut outkjolen, og de beige pumpsene er allerede på vei til meg i posten, glede ♥ Hva synes dere? Any favourites?

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *