A visit is over

Hei ♥ I skrivende stund er jeg og Helen på vei ut døren. Hun har pakket kofferten sin, og er klar for hjemreise. Kjenner det er veldig vemodig, hun kunne godt bodd her i Oslo synes jeg. . Men for noen fine dager vi har hatt sammen! Vi har kost oss så ubeskrivelig mye, og vi ledd til krampa har tatt oss. Ingenting er som fine dager med bestevennen, men det blir tomt uten henne her . . Heldigvis er det ikke mer enn 2 uker til vi ser hverandre igjen. Glede! Fikk forresten nydelige roser hos henne igår, hun er så søt og snill! Buhu, dere kjenner vel igjen følelsen når bestevennen skal dra?! Flyet går heldigvis ikke før 16.35, så vi skal tusle oss en tur på Karl Johan – og sette oss på en café for å kose enda litt til før jeg sender henne avgårde. Kos dere idag ♥

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *