Hvordan lage : Sushi

Vi laget to forskjellige smaker igår, crabsticks og fritert scampi. Du trenger :

  • Sushi ris
  • Riseddik
  • Sukker
  • Crabsticks
  • Scampi
  • Rapsolje
  • Nori
  • Mel
  • Tempura/frityr blanding til scampien
  • Sesamfrø
  • Soya saus
  • Bambusmatte
  • Spisepinner
  • Avocado
  • Gulrøtter

Dette gjør du :

  • Tilbered risen (dette tar litt tid)
  • Skjær opp grønnsakene i tynne skiver
  • Fritér scampiene. Dette er superenkelt! Man lager en slags deig som man får kjøpt, dypper rekene i mel, deretter i deigen og så i stekepanne med rapsolje.
  • Skjær opp crabsticks i tynne skiver.
  • Dekk bambusmatten med gladpakk, legg norien oppå, ha i ris, strø over sesamfrø, legg inni grønnsaker og scampi / crabsticks og rull sammen. Pass på så du ikke tar ris helt ytterst på ene siden av norien, da det må være ett lite stykke igjen til å feste sammen rullen.
  • Skjær vekk endestykkene, og skjær fine biter.

Veldig koselig å gjøre dette sammen med kjæresten, familien eller venner – det er så sosialt! Håper det smaker! Ha en fin kveld ♥

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *