Konkurranse – Jordan Individual

Jordan har startet en outfit konkurranse hvor nettopp DU kan få ditt eget tannbørste design på neste års Individual kolleksjon. I tillegg til dette kan man vinne både kamera – og goodiebags, hurra! Årets kolleksjon har nettopp kommet i butikk, men hele 20 forskjellige design! Det du må gjøre for å delta i konkurransen : ♥ DELTA HER ♥ Ta outfitbilder – vis frem din unike stil! (Du kan ta så mange outfit bilder som du vil) ♥ Spre til venner og familie for å få de til å stemme på deg. (Facebook, blogg, twitter . . ) ♥ Du må ikke delta – men du kan også klikke deg inn HER for å stemme på andre og se hva de har lagt ut av antrekk. Spennende! ♥  Om du stemmer på andre, er du med i trekningen av en goodiebag! Konkurransen pågår i 22 dager, og annenhver dag blir den med mest stemmer plukket ut som finalist. Av de 11 finalistene –     kårer juryen én heldig vinner! Kle på deg det du føler deg aller mest vel i, dra med deg noen som kan ta antrekksbilder, løp utendørs eller vær inne og knips i vei! Det tar ikke lange tiden, så go go go! Min stemme teller ekstra, så si ifra her inne om dere melder dere på, slik at jeg kan få se hvor fine dere er, og ikke minst – stemme på dere! Heia heia heia! Hadde vært kjempegøy om dere meldte dere på, for da kan jeg jo lage en antrekkskollasj med inspirasjon fra deres antrekk å legge ut her på bloggen?! Hvor gøy er ikke det? Da kan alle få se! LYKKE TIL! (Og PSST – husk å si fra om du melder deg på da,  jeg vil se!) (Annonse)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *