Vi jenter . .

Vi jenter .. Vi løper rundt i huset mens vi pusser tennene. Vi leser shampooflasken i dusjen. Vi ler av vitsene våre før vi forteller dem. Vi trenger ikke klokke fordi vi har mobil. Vi kan lese en setning 10 ganger uten å forstå den. Vi trykker mot dører, hvor det med fete bokstaver står TREKK. Vi spør “Hva?” selv om vi har forstått alt. Vi hater det, hvis vinden roter til håret. Vi kikker 10 ganger om dagen i kjøleskapet uten å spise noe. Vi kan se den samme filmen 10 ganger. Vi er nødt til å ringe til mobilen for å finne den. Vi kan kikke på klokken, uten å vite etterpå, hva klokken er. Vi snur puten, for å kunne ligge på den kalde siden. Vi stiller vekkerklokken til å ringe tidligere, for å kunne ligge lengre. Før vi går til sengs, regner vi ut hvor mange timer vi når å sove. Kjenner du deg igjen?  Hehe, jeg synes den er så utrolig bra! Jeg er forresten på jobb, og senere skal vi alle sammen ut for å ønske Anette på kontoret lykke til videre, hun har sin siste dag hos oss på fredag . . Trist, men koselig at vi gjør noe sammen før hun drar. Pelsjakke Zara // Sølvjakke H&M // Shorts Runawaydreamz // Sko Jeffrey Campbell // Bluse BIK BOK

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *