Peach

God ettermiddag lovely’s! Da har jeg kommet meg hjem til Ålesund igjen, jeg, Rolf Ivar og Sander har date med pizza og film nå – you got to love saturdays. Savner familien og veninnene mine alt for mye allerede . . Men godt å være hjemme med kjærleiken igjen også. Skulle ønske jeg kunne bo med alle sammen, hele tiden. Men det er jo fint når gjensynsgleden blir så stor :-* Kom hjem til to pakker fra Nelly, and I am in heaven . (Bloggen min er fortsatt helt på styr, og jeg får ikke lastet opp alle bildene, men trykk på spørsmålstegnet inn i ruten for å se bilde av skoene og skjorten som kom idag, wii) Skoene er herfra Skjorte herfra / Skjørt fra Zara Elsker fargene sammen! Pasteller i mitt hjerte. Nå er det kosetid, og kvalitetstid. Kos dere!  

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *