Workaholic

Hei fininger, god tirsdag til dere alle! Her skinner solen og det er skikkelig deilig vær ute .. Jeg sitter inne i min 4 time med jobb, og drømmer om at jeg, senere ikveld skal få kommet meg ut i fineværet. Tenker det hadde vært deilig med en forfriskende tur, etterfulgt av en times tid i utendørs jaquzzi. Jepp – det spørs om det blir det ja, men først – jobbe jobbe! Tenkte bare å gi lyd fra meg, selv om innleggene ikke blir så veldig inspirerende om dagene, mye jobb å tenke på – så da tar det mye av tiden og energien. Tilgi meg for det, kommer sterkere tilbake :-* Håper dere har det bra, og at dere stråååler i kapp med solen :-* Så det skulle være sol i store deler av landet idag, jippi – gi oss energiii !!  

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *