Svar / del 4

Mandag! Ny uke, nye muligheter!! Jeg sitter på jobb, så jeg har ikke tid til noe vanlig innlegg. Heldigvis hadde jeg ett forhåndskrevet innlegg som jeg skulle poste da jeg var i Gran Canaria (haha) men glemte av det. Det er i hvertfall de siste svarene på spørsmålsrunden, bedre sent enn aldri? Right? Vi skrives senere hjerter :-* Er du typisk A- eller B-menneske? A-menneske, med stor A! Spiser du alltid frokost? Isåfall, hva pleier forkosten din å være? Ikke alltid, spørs hva jeg får tid til .. Men om jeg ikke rekker det, spiser jeg alltid noe frukt el youghurt med èn gang jeg kommer på jobb. Så tar jeg tidlig lunsj .. Pleier å spise knekkebrød, brød eller salat. Det vanlige I guess :-) Du er så flink å lage mat, har du noen gang tenkt på å utdanne deg innen mat? Tusen takk! Nei, det får bli som en hobby :-) Elsker jo å lage mat, det er så kos! Bruker du clip-extensions? Nei, jeg bruker tape extensions fra Hendrix frisør på Majorstua :-) Er det noe du ikke tør å gå i selvom du syns det er fint? Hehe, nei.. Jeg tør å gå i alt jeg liker! Man skal aldri tenke på hva andre synes, man skal tørre å gå i det man føler er seg selv :-) Hva er ALLER ALLER favoritt plagget du har? Hm, den var vrien .. Jeg vet faktisk ikke. Det må jo være en løs deilig singlet som jeg kan tusle rundt i hjemme .. Hihi. Hva føler du deg mest komfortabel med? Joggebukse og en løs deilig singlet. Er det et press å ha en så stor blogg, hva tenker du om å ha så mange lesere? Nei, det er overhodet ikke noe press, jeg blogger akkurat når jeg føler for det – og føler ingen som helst press. Det eneste er at det er mye og gjøre konstant. Skrive innlegg, ta bilder, svare på kommentarer, svare på mails osv. Så det er mer enn en heltidsjobb om du spør meg, men jeg ELSKER jo det :-) Hva jeg tenker om å ha så mange lesere? Jeg tenker at jeg er SUPER heldig, det er fantastisk smigrende at så mange mennesker vil følge med på meg og mitt liv. Jeg blir rett og slett rørt når jeg tenker på det.  Føler du et ekstra press på å opprettholde din blogg å lesertall, er du redd for å miste bloggen din og tenkt tanken rundt dette? Ikke press, men.. Man vil jo ikke miste lesere, det er bare trist .. Så man må jo hele tiden tenke nytt, kreativt og tenke på hva som fenger.. Og så må man jo vise leserene hvor mye man bryr seg, ta vare på dere ved å svare på kommentarer og hjelpe dere om det er noe dere trenger hjelp til. Men jeg vil ikke si jeg føler meg presset, det er jo dette jeg liker og drive med. Det har jo blitt livet mitt dette her nå :-) Hvordan har du tjent så mye penger? (Har du ikke bare jobbet på Bik Bok da?) Alle outfitsene dine inspirerer meg masse, men jeg har jo såklart ikke råd til å kjøpe halvparten av det. Vil tvert imot virke negativ, men lurer på hvor du får all den inntekten fra? Er det en veldig bra betalt jobb du har (vet du har skiftet jobb)? Jeg vil ikke snakke om inntekten min.. Men som jeg har fortalt før, så har jeg 6 jobber tilsammen.. Når du blir eldre og klar for arbeidslivet kommer jo du også til å tjene penger til å kjøpe deg ting du har lyst på :-) Hvordan er det å ha disse vippene på? Hvis du ikke vil ha dem mer, kan du ta dem av selv på noen måte da? Eller må du dra til Trude for å fjerne dem? Det er ikke permanent sånn at man må fylle hele tiden håper jeg? Det er fantastisk.. Nei, om jeg vil fjerne de – går jeg til Trude. Det er IKKE bra å fjerne de selv, for da river du med deg dine egne. Det er ikke permanent nei :-) Jeg som sikkert mange andre lurer på hvorfor ikke kjæresten din og du bor sammen i Oslo? Rett og slett fordi han ikke vil flytte til Oslo, han er så glad i Ålesund, og har både jobb, familie og gode venner her. Og jeg har lenge villet teste ut Oslo, så jeg tok en avgjørelse og flyttet dit alene :-) Man lever bare en gang, og da synes jeg man skal gjøre akkurat det man har lyst til. Hvis man skal kjøpe én design-veske her i livet, kun én! Hvilken? Max 7000 kr. CHANEEEEL! Jeg har lurt på en ting ganske lenge. Har sett mange klipp fra den Amfi Bloggen og du prater ålesunder. Er ikke du fra Misund? Der de prater romsdaling? Har du lagt om til ålesunder og i så fall hvorfor? Hehe, JO! Dette er det sikkert flere som lurer på … Jeg er fra Midsund og snakker romsdaling ja. Men da jeg flyttet til Ålesund som 16 åring, gikk dialekten gradvis over til sunnmøring, ikke vet jeg hvorfor .. Det ble vel bare sånn .. Prater litt blanding når jeg er hjemme med familien / venner da selfølgelig :-) Men jeg har faktisk neeesten glemt hvordan jeg egentlig prater. It’s a shame .. How do you prefer: dark or light hair? Both :-) Har du alltid vist hva du ville bli? Nei, det har jeg ikke .. Har aldri egentlig klart å bestemme meg for noe .. Det er jo derfor jeg har utsatt utdanningen min også.. Jeg vet rett og slett ikke hva jeg vil jobbe som resten av livet. Tror du det er en tilfeldighet at du har havnet der du er nå? Njaa, stillingen som butikksjef i BIK BOK fikk jeg pga jeg jobbet hardt og viste at jeg fortjente den, men 3 av jobbene jeg har nå har jeg fått pga bloggen .. :-) Hva ville du bli når du var liten? Når jeg var yngre skulle jeg bli enten lege eller advokat.. Jeg har nettopp kjøpt meg et par med jc sko, de siste som du kjøpte deg og jeg elsker dem, men til hva slags antrekk kunne jeg brukt disse til bortsett fra jeans ? J.C kan du bruke til alt! Kjoler, skjørt, shorts .. Ja .. ALT :D Kommer du til å bli lysere i håret nærmere våren? Nei det tror jeg nok ikke. Men hvem vet? Kanskje jeg får ett innfall? Har du alltid hatt masse venner? Ja, det har jeg :-) Venner er viktig å ta vare på, så har man de gjennom hele livet .. Bilde av meg og min kjære Helen. Vi har vært veninner heeeelt siden vi var små :-) Er du gravid? planer om å bli d? isåfall når? Hehehe, nei jeg er IKKE gravid .. :D Planer om å bli det ja, men det er mange år til. Hva elsker du mest i kleskapet ditt? Skoene mine. Kan du anbefale i.d sminke? Ja, i.d er kjempebra! :-) Er du fornøyd med livet ditt? Søtt spørsmål. Og ja, jeg er veldig veldig fornøyd. Jeg har familie, venner og en kjæreste som er glad i meg, jeg har fine jobber, et trygt hjem, og en deilig seng som jeg kan drømme meg vekk i hver eneste natt. Noe du ville endret på i livet ditt? Nei.. Eller, sånn jeg føler det akkurat nå, kunne jeg nok flyttet hjem igjen til Ålesund :D Men det skal jeg ikke, enda .. Noe du angrer på som du han gjort? Nei, jeg tror ikke det.. Noen gang vært gravid men fostere er nå død? Tatt abort tenker du på? Nei, aldri. Liker du tær? (jeg har en “tå-forbi” haha) Hahaha, om jeg liker tær?! Er det noen som liker det da? Heheh.. Men jeg har ikke tå-forbi nei.. Noen tips til bedre selvtillit? Ha tro på seg selv, fremheve ting man er fornøyd med. Snakk med noen om det, alt hjelper <3 Hva synes du om dagens syn på kroppen? Kroppsfiksering og sånt. Det synes jeg ikke noe særlig om, det er direkte farlig og fører til sykdom hos mange, og det er virkelig ikke sånn verden burde være :,( Alle burde få være akkurat sånn som man selv ønsker, være sunn og nyte livet.. Har du tatt noe i overleppen din? Nei, det har jeg ikke. Jeg? Jeg har jo SPRØYTEskrekk! Og om jeg hadde gjort det, hadde jeg ikke hatt noe problem med å fortelle om det. Men, jeg ble født med litt “oppoverbakke-leppe” … Som Rolf Ivar kaller det.. Hva synes Rolf Ivar om bloggingen og alt som skjer i ditt liv? Er han alltid støttende, eller kan han se negativt på det noen ganger? Og hvordan takler han oppmerksomheten du får?:) Rolf Ivar støtter bloggingen 100 %, han følger med hver eneste dag, flere ganger om dagen og oppmuntrer meg! Han ser ikke negativt på det nei, eneste kan vel være at han synes jeg må slappe av litt mer, for jeg sitter og jobber hele tiden .. Han takler at jeg får oppmerksomhet veldig bra, men han ønsker ikke å være så mye på bloggen. Det er min greie, sier han :-) En siste ting, er alt alltid en dans på roser for dere, eller har dere problemer noen ganger dere også..? Ingen forhold er en dans på roser. Ingen forhold er perfekte :-) Men så lenge man er glade i hverandre klarer man seg gjennom litt av hvert :-) Hvor gammel er du egentlig? Jeg er 24 år :-D Begynner å bli gammel.. WRÆÆL. Jeg vil være “forever young” jeg . . Jeg har aldri fått hørt den sangvideoen du la ut, kan jeg få høre den? Finner den ikke. Klart du kan, begynner å bli en stund siden nå, da .. Men here it is :-) [lemonwhale vid=”25ca3738-d690-439f-a416-9ce2dd4149b6″ pid=”6c130fa8-0735-47c1-8964-4398c8f1a5c4″ uid=”a6a06014-b2ad-4ced-a6d5-cc1a794c809f” width=”480″ height=”360″ theme=”MAGAZINE”] Ha en nydelig dag videre :-*  

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *