Inn i hjertet

Jeg sitter her med en “vil-ikke-reise-til-Oslo-i-morgen” følelse . . Jeg skal innrømme at jeg har hatt den følelsen en stund nå. Skal virkelig ikke klage, men .. Jeg elsker Oslo, og jobben min i miinto.no – og ikke minst alle mulighetene, og alt som skjer der. Men, savnet etter å ha min kjære rundt meg 24 / 7, og ha familien nær – det slår ALT. Jeg mener ikke på noen måte og syte, men det er litt fint og få ut sine innerste, og dypeste følelser i blant. Viktig å sette pris på det og de man har rundt seg i livet. Det har jeg også alltid gjort, men føler det enda sterkere nå etter at jeg tok steget og flyttet til Oslo. God natt mine trofaste, søte og gode lesere :-* Vi skrives i hovedstaden imorgen!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *