Cheater

Idag var det siste dagen i solen (bortsett fra noen få timer imorgen,) og vi våknet til grå himmel, hmfr .. Men, det stoppet ikke oss i og ha det kos! Vi leide oss likegreit en bil, og gav oss ut på en aldri så liten roadtrip. Viser dere bilder senere. Nå er vi bare innom hotellrommet en liten tur, før vi tenker å gi oss ut på en biltur til Las Palmas, feire siste kvelden med middag i hovedstaden! I mellomtiden tenkte jeg å gi dere ett lite sminketips! Jeg har testet ut en ny maskara denne ferien, fra coverbrands.no. Den er supergod, gir god hold og jeg er kjempefornøyd med den. Den har en kjempegod, og tykk børste – og det setter ihvertfall jeg høyt i en maskara.. På det nederste bildet, har jeg kun maskara på høyre øye, slik dere kan se forskjellen med / og uten. Denne mascaraen er på tilbud nå, til – 20 % ! Dere finner mascaraen her. Synes det er så trist at siste kvelden i ferien har kommet, vil virkelig ikke at ferien skal ta slutt nå .. Synes på alle måter at èn uke er litt for lite, men samtidig blir jeg lett rastløs av to uker, så ti dager hadde passet meg perfekt ! Vel, vi får bare nyte siste tiden alt vi kan klare. Puss :-*

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *