Ny jobb!

Jeg har noe fryktelig spennende i vente imorgen tidlig. Klokken 09.00 begynner jeg nemlig i NY JOBB!!! Wiiii! I tillegg til de andre jobbene jeg har som freelance stylist for Centerteam, blogger for AMFI / videoblogger for AMFI + at jeg driver mitt eget firma, skal jeg i tillegg nå begynne å jobbe hos Miinto.no !! Det blir SÅ UTROLIG GØY!! Miinto er en nettside som selger merkeklær via hjemmesiden sin, hvor man handler fra butikker. Miinto er ganske nytt i Norge, men de har allerede over 800 (!!) forskjellige merker på nettsiden, og over 10.000 (!!) produkter! Det er jo helt fantastisk. Og de vokser – HVER eneste dag. Jeg er STOLT over å ha blitt en del av teamet deres. Og ikke minst, gleder meg sånn til å jobbe med MERKER. Herligt!! Miinto har blant annet merker som ACNE, Tiger of Sweden, By Malene Birger, Fillippa K og ja. Sånn ca 803 andre merker å velge i. Min rolle i miinto er ganske så spennende. Jeg kommer til å bli brukt til mye forskjellig, men i hovedsak skal jeg ha litt med hjemmesiden og gjøre, og ellers litt markedsføring og den biten der. Ah, gleder meg til å fortelle litt mer når jeg har fått begynt skikkelig. Det er jo som sagt min aller første dag imorgen! Gleder meg til å bli skikkelig kjent med alle de flotte folkene som jobber på kontoret, det er jo en glede at jeg endelig får “faste” kollegaer igjen. Nå jobber jeg jo ganske mye for meg selv. Kjenner jeg trenger et skikkelig arbeidsmiljø nå! Wiih! I og med at jeg har hundrevis av andre ting og gjøre, skal jeg i første omgang jobbe 3 ganger i uken. Og når jeg må jobbe med styling / blogging utenom, og om jeg må reise hjem til Ålesund eller andre byer for oppdrag, skal jeg jobbe med miinto hjemmefra, og rett og slett ta med meg jobben hvor enn jeg drar. Så det er ganske deilig, at jeg faktisk kan kombinere alle jobbene. Fantastisk!!! Gleder meg til å dele enda et nytt kapitel i livet med dere, skjønninger. Så må dere ikke bli skuffet over meg, om det noen dager ikke kommer innlegg før i 6-7 tiden på ettermiddagen. Jobber fra 9-17 tre dager i uken fremover, så da er det vanskelig å presse inn innlegg tidlig på dagen. :* Så vet dere det. Nå skal jeg finne sengen, må jo være superuthvilt til første arbeidsdag! Knis, knis.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *