Hairstyles

Mange av oss reiser på ferie, mens andre nyter solen (for de som har den) her hjemme i Norge. Store deler av sommeren tilbringes på stranden, og jeg bare elsker den klassiske beach looken. Slik får du looken : Saltvannspray: Kjøp deg en god saltvannspray, som ikke tørker ut håret. Ha saltvannsprayen i håret, og ha i rikelig. Føhn forsiktig mens du rufser til håret med fingrene, ikke bruk børste. Klip håret litt opp med hendene slik du får naturlig fall.   En god saltvannspray får du blant annet kjøpt hos makestyle. Jeg har denne selv, og synes den er kjempe god. Herfra. Hårspray: Når du har fått det fallet du ønsker, bruk en god hårspray med hold i. Spray godt både inni og oppå håret. Bruk gjerne hendene til å klipe opp håret enda mer, slik du er sikker på at faller holder seg. Jeg bruker denne, den holder så utrolig godt. Og blir ikke klissete og ekkel. Den får du kjøpt her. Det ser alltid fresht ut med beach look, og man kan gjerne toppe looken med en kul strandhatt og solbriller til. GOOD TO GO :-) Noen andre som er glad i beach looken? Man får bare være flink å unngå å bløte håret, om man vil looken skal vare hele dagen. Også kult og sette håret i en tilfeldig tut, visst det skulle bli for varmt. (Reklakmebasert innlegg)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *