Dinner for two

Hei dere! Det ble ingen oppdateringsinnlegg igår. Når jeg omsider kom meg hjem etter en svært bråkete flytur (med PROPELL fly fra Widerøe) var det bare fantastisk deilig å hoppe i dusjen, dra med seg dyna inn på stua, og kun slappe av sammen med kjæresten. Hadde en utrolig fin helg sammen med de besteste! Savner de allerede. Vi ler så godt ilag, og det er så gøy å være sammen med de. Jentene mine! Imorgen er det 17 mai – hurra hurra! Den skal nytes sammen med familie og venner. Håper bare det blir fint vær. Ser ikke så veldig lovende ut, men koselig skal vi få det uansett. Men før 17 mai skal feires, skal vi ut å kose oss ikveld! Utedag. Blazer (Gammel) Topp & Smykke / BIK BOK. Shorts / Levi’s Nå har vi nettopp spist oss alt for mette på en deilig hjemmelaget salat – med kylling og bacon. Det var faktisk så godt at vi fikk vondt i kjevene, klarte liksom ikke tygge fort nok! Så tenkte jeg skulle være så hyggelig å dele den med dere. Mmmm… Du trenger : Kylling Bacon Rucculasalat Sukkererter (Eller nei, det kan dere droppe – for det var ikke så godt likevel…) Agurk Paprika Mais Løk Ost Hvitløksbaguetter Bland sammen grønnsakene først, krydre godt. Jeg brukte peppermix og aromakrydder.. Stek bacon og kylling, og bland i. Nyt med deilige hvitløksbaguetter til. Husk og være flinke til å kommentere nå da, dere! :-) Ha en herlig 16 mai!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *