God stemning

Så langt har vi hatt en herlig dag her i Bergen, gått litt rundt i butikker, spist lunsj – og skravlet om gamle dager. Det er så viktig med gode veninner. Vi tre har så utrolig mange historier bak oss, vi klarer nesten ikke slutte å le. Alt det morsomme vi har gjort opp igjennom tidene. Ahh – memories. Akkurat nå har vi nettopp spist et herremåltid, reker, loff, sitron og aioli. Så har vi stashet oss, og er klare til en tur på byen. Håper bare det slutter å regne først, tidligere lynet og tordnet det så kraftig at jeg var sikker på hele huset her skulle kollapse. Liker ikke.. Men, humøret er på topp – og vi er klare for girls night out!! Dagens outfit. Shorts Top Shop / Jakke Zara / Veske modekungen / Sko J.C / Topp BIK BOK / Briller BIK BOK. Akkurat nå.. Blogges i morgen! Smask

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *