A little sewing

I skrivende stund sitter jeg ute på terrassen og nyter solen og det herlige været! Så har jeg selvfølgelig også fått med meg den vakre vielsen som foregår i London akkurat nå. Hurra for brudeparet!  Kofferten er ferdigpakket til imorgen, og jeg har nesten ikke pakket noe! Jeg har lært! Jeg brukte ikke halvparten av det jeg pakket da jeg dro til Gran Canaria. Så denne gangen er jeg mye mer fornuftig. I tillegg så har jeg jo planer om å shoppe en del når jeg først er i London! IIh, det kribler i magen! Gleder meg både til ikveld og imorgen! Livet er herlig. Nå driver jeg og syr om en kjole som jeg kjøpte meg på H&M igår. Lager åpen rygg på den – spennende å se hvordan den blir – siden jeg syr den for hånd. IIIk.. Bikini Victoria Secret / Hatt H&M / Briller Lindex. Har dere en bra fredag?

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *