En ny dag i Oslo /

Hei dere! Igår var jeg på afterpartyet til Moods of Norway, men det ble tidlig kveld på meg. Utrolig bra opplegg ihvertfall, koste meg masse! Orket ikke drasse med meg kameraet, så derfor ingen bilder. Men møtte på mange hyggelige mennesker. Jeg synes Moods gutta er så utrolig dyktige, og showet igår var så utrolig bra! Og ikke minst kolleksjonen.. Thumbs up!

Senere idag drar jeg hjem til Åleby, hvor vi skal ha middagsgjester og kose oss med vin. Henriette og Egil kommer på besøk, gleder meg masse! Nå skal jeg og Therese ta oss en tur ut i Karl Johans gater, og muligens shoppe litt?

Håper dere har en herlig dag! Endelig helg igjen, jippi!


Outfit BIK BOK / Sko Bianco / Smykke H&M

Slenger med ett bilde av roomien min også, hun er jo så skjønn!


Bloggen hennes, kan dere lese HER.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *