En uke allerede?

ÆSJ, tiden går så alt for fort! Men, herlig og tenke på at det er en hel uke igjen! WII!!
I går var det så varmt, at det så vidt gikk ann å ligge i solen, i tillegg så blåste det sånn, at det ikke gikk ann og bade – uten å bli druknet av bølgene. Tror det er orkanen Danielle som ligger og blåser opp ute i Atlanteren. Det kan se ut som den beveger seg mot Florida, hadde vært ubeskrivelig kjipt om den treffer oss, men vi får krysse fingrene for at den ikke gjør det, hihi. Håper det blir litt "kjøligere" idag, slik det går ann å sole seg ordentlig, uten å nærmest svette ihjel.

Uansett, vi koser oss masse, slapper av, spiser god mat, ligger på stranden og bare chiller.. Herlig det. Men man blir faktisk sliten av denne varmen, sliten på en god måte da.. Hihi. Skal ikke klage liksom! Skulle ønske ferien aldri tar slutt.


Virkelig herlig å ligge og nyte denne utsikten.. Øynene mine er lykkelige.

Tittiiiit!!

Hihi.

Have a nice day!

-Lene

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *