Marsmellowfondant.

Hola! Har dere en fin dag så langt ? Nå har vi nettopp våknet, og skal til å spise frokost. Hadde egentlig tenkt oss til Tulum idag, men da skulle vi ha våknet litt tidligere, hihi. Må jo utnytte dagen så mye vi kan, i hvertfall når vi skal dit.
I går koset vi oss på stranden, badet veldig mye. Det har blåst hver dag, men i går var det nesten helt vindstille, så vi holdt jo på og besvime av varmen.. Så da ble det mye bading! Ellers spiste vi en herlig middag, hvor det var marsmellowfondant til dessert – mmmm… Så skulle vi bare en liten tur på rommet før vi skulle videre ned i baren, men plutselig så sovnet vi bare.. Hehe, blir utslitt av denne varmen..  

Håper dere har det bra! Her får dere noen bilder fra gårsdagen.

En liten photoshoot, for å vise hvor herlig vi har det.. Heheheh..


NYTER LIVET, aaah..


Min elskede..

Smask fra Mexico!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *