Contact

For kommersielle samarbeid, vennligst ta kontakt med United Influencers salgsansvarlig Sandra Claesson på mail: sandra@unitedinfluencers.no

Ønsker du å melde meg kan dette gjøres i kommentarfeltet på bloggen
For intervjuer eller andre hendvendelser, ta kontakt på orviklene@gmail.com

 

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • Hei 🙂 liker veldig godt den nye bloggsiden din. Men blir litt forvirret med hva ditt nye innlegg er. Er innom bloggen din innemellom og elsker den. Klem fra en fast følger 🙂

 • Hei 🙂
  Jeg synes garderoben din på soverommet er utrolig fin.
  Har du mulighet å sende meg noen bilder av hvordan du har gjort det innvendig ?
  Trenger litt inspirasjon 🙂
  Klem!

 • Hei Lene,

  Er det bare jeg som ikke kommer inn på bloggen din? Får bare opp at siden er under arbeid (i flere uker nå).

 • Hei! Ser du skriver at du trener mye på trappemaskin, hvor trener du? Ser de færreste treningsentre i Oslo tar det inn.

 • Hei Lene! Gratulerer med kjøp av ny leilighet 🙂 Blir spennende å følge med deg fremover. Jeg er på utkikk etter en glassplate til å ha foran peisen vår, og likte veldig godt den du hadde foran den hvite fra scan. Husker du hvilken type det var? Finner nemlig ikke noe på scan eller ildstedet sin side.

 • Hei Lene!
  I dag så la du ut bilde av en rød Coca Cola badedrakt, den var rååå kul!! Kan du fortelle meg hvor den kan kjøpes? Håper du får en fin dag 🙂
  Klem Martine!

 • Hei Lene! Nå som det nærmer seg studiestart, skal jeg (og sikkert mange andre) flytte inn i et lite bøttekott av et soverom for de neste årene. Du er jo så flink på interiør og det her, så jeg lurte på om du hadde noen tips til oss studenter hvordan vi kan innrede, male og pynte rommet for å få mest mulig ut av plassen vår, og en god romfølelse? Setter pris på om du har mulighet til å dele litt av dine idéer med oss!
  Stor klem <3

 • hello Lene

  I am contacting you from Kitch Social Club in Marbella. We have been following your Blog and would like to invite you and your friends to our restaurant for dinner and drinks on the house.

  If you are interested do not hesitate to contact us at info@kitch.es or at +34610767177

 • Hei.

  Du postet et bilde på instagram med en bikini som var hvit med svarte prikker. Hvor er den fra? Prøvd å leite men finner det ikke ut.

  Mvh
  Wanja Emilie

 • Hei!

  Lurer fælt på hva du gjør med deg gamle kjøkkenet ditt? Vi skal midlertidlig pusse opp røkkelet som står her fra 70-tallet og siden ditt skal ut er vi interessert 🙂

 • Hei 🙂 Lurte på om du kunne vise dine favoritt jakke for høst og vinter? eventuelt komme med tips? Foretrekker du parkas eller kåper?

 • Hei!
  Siden jeg var 10 år gammel har jeg hatt noe som heter trikotillomani – trangen til nappe ut hår. Jeg er nå 21.

  Jeg har fått behandling av psykolog, og har nå blitt MYE bedre enn det jeg gang var. Det jeg har nappet mest er definitivt øyevippene mine, og de er derfor ikke like fine som da jeg var yngre. Nå som jeg har klart å slutte, er min drøm å få lange og tykke vipper igjen. Så det jeg lurer på her: mener du at vippeserum er en god investering? Eller merker man ikke så stor forskjell?

 • Hi,
  I’m from Malta, a tiny island in the Mediterranean.

  I fell in love with the suede vest on your site (after seeing it on Pinterest) and was wondering where I could get one like it from.
  In the URL I posted the link to the vest.

  Looking forward to your reply,
  Marina
  ________________________________________________________________________________________________________________

  Hei,
  Jeg er fra Malta, en liten øy i Middelhavet.

  Jeg ble forelsket i ruskindvestet på nettstedet ditt (etter å ha sett det på Pinterest) og lurte på hvor jeg kunne få en som den fra.
  I nettadressen jeg postet linken til vest.

  Ser frem til ditt svar,
  Marina

 • Hei lene.
  Ønsker å forsette dette til deg, nettopp fordi du er en utrolig motivator og har alltid gode råd på lager.
  Har vært sammen med kjæresten min i 2.5 år. Har slutt med en kjæreste som har vært en del utro ved å kysse andre jenter, samt tekste mens jeg er i samme rom. Alt dette er nå slutt, ja det vet jeg faktisk fordi gutten har blitt en annen person, en mer voksen utgave av seg selv og som har lært seg å sette pris på meg. Dette skjedde først når jeg en dag gikk fra han. Tror det satte en vekker i han.
  Den dag i dag har vi det veldig fint. Det har vi hatt lenge, det vil si si juni. Han var sist utro i januar, men dette har plaget meg mye i ettertid- så det var først i juni jeg klarte å «leve med det».
  Problemet mitt nå er… jeg er sykelig sjalu. Jepp.. han går på skolen, rettere sagt forbedrer karakterer fra bacheloren sin. Han har begynt å snakke smått med ei jente som tilfeldigvis bor i etgen under oss i blokka vi bor. Jeg ser de bare snakker om skole- så har kanskje ingen grunn til bekymring. Hun har kjæreste også. I går klikket jeg fordi at han hadde snakke med henne på Facebook, selvom det bare var skole relatert. Han sa «er det ikke lov å snakke med noen andre enn gutter lenger? Hvorfor kan jeg ikke spørre henne når jeg vet hun har svaret? Slutt å tro jeg har stygge intensjoner med alt jeg gjør».

  Så! Hva gjør jeg? Hva skal til å faktisk kunne slappe av, og ikke være redd. Det har komt sterkt tilbake nå de siste dagene. Er liv redd for å miste han, selvom jeg ikke tror det hadde skjedd- nettopp fordi han har skjerpet set. Problemet ligger nå at jeg begynner å bli alt for kontrollerende og det kan ikke være godt i lengden for han.

  Vær så snill å svar 🙁

 • Hei Lene 🙂

  To ting. Hvor er den planten du har i vinduet på soverommet fra? Der det ser ut som planten blomstrer ut av potten om du skjønner.
  Også har du sånne golden hops på deg. Hvor er de fra?
  Tusen takk for svar! Klem