Oppskrift : Salat med frukt, valnøtter og chevre

God morgen kjære dere ♥ Jeg sitter hjemme med kaffen min og planlegger innlegg fremover til neste uke. Drar jo på tirsdag, og vil gjerne lage litt innhold til dere her selv om jeg går off-line. Må jo være aktivitet her inne! På søndag skal jeg ta masse antrekksbilder med McKenzie OG filme housetour sammen med kamerateam! Så det blir snadder utover uken som jeg håper dere setter pris på ♥ Selv synes jeg det er så gøy!

Jeg har fått latterlig mange spørsmål om salaten jeg laget til Helen og meg på tirsdag, som jeg delte på instastory, så nå må jeg bare dele den! Det skal sies at jeg ikke gjorde meg “flid” med bildene av salaten og ingrediensene fordi jeg ikke hadde mat-innlegg i tankene akkurat da. Men den er så sinnsykt god at jeg bare må dele den likevel.

Dette må du putte i handlekurven din ; Salat/spinat, appelsin, pære, jordbær, granateple, avocado, reddiker, basilikum, valnøttkjerner, honning,  balsamico, rugbrød, spekeskinke. Og for chevre-elskere, chevre – for oss andre : Spekemat og fetaost. (Jeg må snart lært meg å like chevre altså, men jeg klarer ikke den geitesmaken haha!)

Her tar du bare ingredienser litt på feelingen rett og slett. Salaten lagde Kim og Aida til oss jentene forrige lørdag, så jeg har stjelt oppskriften deres, hihi! Eller fått ingrediensene og gjettet meg frem til den.

Start med å steke rugbrød i olje og salt til skivene får skorpe, still de opp inntil hverandre oppå et bakepapir så de får kjølne seg og samtidig beholde sprøheten! Så er det bare å begynne på den kjedelige jobben, nemlig kuttingen … Jeg må få meg en sånn kutter jeg, det selger de sikkert flere steder, der man får ferdige terninger, åh ja takk!

Anyways, rense granateple, kutte opp appelsin, pære, jordbær, avocado og reddiker. I salaten/spinaten blander du inn litt olje, salt og pepper. Fres valnøttkjernene på stekepanna i deilig honning og legg de på et bakepapir så de får “stivne” (dette er så latterlig godt til resten)

Til dere som liker chevre, del denne opp i skiver og stek den på panna i honning, sånn at dere får deilig skorpe rundt.

Så er det bare å blande alle disse fantastiske ingrediensene sammen, adde litt basillikum i, og balsamico. Kan blande i valnøttkjernene eller servere de på siden. Servér brød, chevre, spekeskinke og fetaost ved siden av og litt ekstra Balsamico for de som ønsker det. Og du har TIDENES beste salat! Jeg tuller ikke ♥
I morgen skal jeg lage en vlog til dere, jeg står mellom å vise frem to jeans med forskjellige kombinasjoner av sko og overdeler – eller .. En sminkevlog med deilige produkter jeg kjøpte meg i går, som gir en frisk og fin hverdagsglød. You choose! Hva ønsker du?

Og så MÅ jeg bare slenge med et bilde av meg og verdens skjønneste lille nusk som jeg savner sånn allerede. Bare å holde henne inntil til hun sovner er bare en helt herlig følelse. Å se bestisen min som mamma er også bare overveldende, hun er så fin og flink som mamma. Veldig stolt av begge to ♥

Lille venn i verden ♥ Fått seg sløyfe da. Søøøtest!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *