My little trolley

Hei fredag ♥ Litt treg start på dagen idag, sånn går det når man blir liggende å se SATC episoder til langt på natt! Jeg klarer ikke stoppe, hehe.. I går begynte jeg å kjøpte inn litt interiør-ting til leiligheten min – og styrte med å pakke opp og sette på plass helt til 23 i går kveld. Er så gøy, så når jeg først begynner klarer jeg ikke legge det fra meg! Det nærmer seg mer og mer en house-tour her nå! Glassveggen og dusjdøren som mangler kommer mest sannsynlig neste uke håper jeg ♥

I mellomtiden tenkte jeg at jeg skulle vise dere min lille nye elsk! Jeg ønsket meg noe litt annerledes,  og fant denne på nettet i julen- i går ble den min og jeg er så fornøyd! Det er jo en bar tralle, men jeg vil bruke den til bøker, lys, planter .. Så ruller den jo på hjul, så jeg kan flytte den hvor som helst! Den er i messing med “smoke glass”

HVOR SØT? Merket er Madame Stoltz, jeg kjøpte min hos Milla Boutique.

Boken og de hvite små krukkene er fra Milla Boutique, mens alt annet (-duftlyset) er fra Illums Bolighus. Den kule lysestaken tror jeg er fra AYTM. Duftlyset fikk jeg fra Maria i julegave, det er fra merket Byredo. ELSK!

Jeg går for mye svart, messing, glass i både klart og smoke når jeg innreder denne gangen. Og litt hvitt, samt massevis av eucalyptus blader (siden jeg tar livet av alt annet..) Det blir så fint! Nå må jeg bare på let etter det perfekte gulvteppet. Jeg har det i hodet, men finner det ingen sted.. Får bare lete videre til det føles riktig!

Puffen og stolen min fra Gubi har kommet, så nå må jeg bare få hentet det! I tillegg mangler jeg en skjenk til stuen, men jeg finner ingen som jeg vil ha.. Faktisk! Det synes jeg er vanskelig å finne. Hyl gjerne ut om dere vet om en helt rå en (ikke så høy) og gjerne i svart/med messing detaljer. Kan gjerne være glass også, men helst da smoke!

Ønsker dere en riktig god helg ♥

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *