Gui Gui

Hei vakre venner! På vei hjem mot Norge igjen – og gleder meg allerede til å komme hjem til leiligheten min, har savnet den! De to siste ukene har virkelig vært helt magiske – og akkurat hva jeg har trengt. Først besøk av mamma som bare var superkoselig, og deretter rett hjem i en uke hvor jeg helt seriøst ikke gjorde annet enn å slappe av (og være syk da, men det tåler jeg) .. Og avslutte, og starte 2018 i Spania har ikke vært feil det heller – så det er en veldig fornøyd og oppladet jente som er på vei hjem. Å våkne i Spania med solen i ansiktet har vært så utrolig deilig, med nye eventyr hver eneste dag. I går toppet turen seg med fjelltur i de vakre fjellene, og den unike naturen. Kjørte ca 1 time langt i gokk, før vi gikk en time rett opp til toppen. Når vi kom på toppen – gikk vi ned igjen på andre siden mot en superfin perle – Gui Gui Beach. Naturen på vei opp og ned var virkelig noe for seg selv, og turen den tøffeste, men beste jeg har gjort! 4 timer gikk vi til sammen, med opp i mot 30 grader- helt nydelig selv om det var tungt og varmt. Savner tilbake til turen i går allerede, og kunne gjerne gått den på nytt IDAG!

Stille i fjellene, ingen mennesker, og ned igjen i solnedgang – YES sier jeg bare. Om alle eventyr i 2018 blir like fine som det i går – så blir dette er meget bra år!

Her kommer det bilder ♥ Og langt der borte ser dere Tenerife!

Her er vi på vei ned til den fine, fine og “hemmelige” stranden.

Hehe – gjett om denne var stengt og nedlagt for evighet siden … Lite fristende når du kommer ned i varmen..

Etter avslapping og kos samt en haug med nakne mennesker så var det på tide å dra hjem igjen, hihi!

 

Jeg har gruet meg litt til å dra, for det har vært så fint å være her. Men nå er hodet tilbake i Oslo-modus og jeg har allerede skrevet en liste over alle tingene jeg gleder meg til, og som jeg skal sette i gang med allerede i morgen! HOHO. Håper dere har en fin start på året!

CIAO!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *