Workout gear

SOL, crispy høstlukt ute, nytt treningstøy og masse treningsmotivasjon ♥ En motivasjon i seg selv er jo faktisk å føle seg vel, og jeg elsker dette nye trenings-settet som jeg og Hege fant igår når vi var på trilletur med lille Jonah (som bare er 4 uker gammel og helt fersk) SÅ nydelig at jeg smelter. Og mammaen hans STRÅLER, så godt å se ♥

Tilbake til trenings-settet! Det er i en hvitaktig-lyseblå farge – og jeg synes det er superfint! Kan kombineres med andre ting, og aller helst svart eller hvitt for min del.

Idag har vi gjort markløft, mageøvelser, strikk-øvelser og forskjellige øvelser til armene. Jeg er helt ferdig- men fortsatt masse energi innabords! Nå kan helgen (snart) starte! Gleder meg allerede til neste økt på mandag! Merker så fort forskjell når man trener styrke kontinuerlig- og er flink å spise sunt, og mye!

Nå har jeg nettopp fått bilder av gulvet, det skal tørke nå – og oljes, SÅ ER DET KLART! Jeg kan ikke tro det her jeg sitter. I tillegg har jeg idag også fått bilder av vaskene til toalett og bad som er spesial-designet og produseres i Hong Kong. Men de bildene skal jeg spare- for jeg har innmari lyst å vise dere de live når de kommer til Norge! Jeg har også snakket med en møbelsnekker som skal lage dører, og en veldig spesiell seng til leiligheten og det kribler i hele magen.

MEN- et spørsmål til dere. Se for dere at det ikke er ramme rundt sengen, det er rett og slett et stort trestykke! Hehe. Vanskelig å forklare, men poenget er at på det trestykket skal det ligge en madrass- oppå der. Og på begge sider blir det trestykke til overs, slik at jeg kan ha det som nattbord. Poenget ; Jeg etterlyser en spesiell madrass. Ikke en sånn vanlig som man har i sengene, vet dere. Men en tynnere, mykere, nesten som en tykk, tykk, tykk dyne – skjønner dere? Hehe – ja. Det er vanskelig å forklare, og enda vanskeligere å finne. Men om noen skjønner hva jeg mener og vet hvor jeg får fatt i en sånn – plis del det med meg så blir jeg SÅ glad! ♥

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *