Orange poppin’

Annonselenker

God morgen ♥ I skrivende stund drikker jeg en forfriskende Juice, faktisk en av de bedre av de 6 jeg drikker disse dagene. Jeg startet nemlig mandagen med å kjøpe inn en “cleansing” pakke fra Juicery. Hvor jeg drikker 6 juicer om dagen i 3 dager. Dette er juicer som renser ut avfallsstoffene i kroppen – og det føles allerede veldig bra. Nå er jeg på dag to. Dagens første juice inneholder sitron, alkaline vann, lønnesirup, cayenne og ingefær. I tillegg til dette spiser jeg bare ren mat – og jeg kjenner allerede at energien er mye bedre enn når jeg startet dagen med godteri, og fortsatte med det til lunsj, hehe.. Kroppen min er mest glad i sunn mat den, blir så mye mer opplagt! Men balansen er viktig, så godteriet er ikke til å unngå i helgene ♥

Flere har spurt meg om den orange jumpsuiten som jeg hadde på meg i helgen, den er så kul! Faktisk så kul at jeg kjøpte den både i orange, hvit, svart OG beige – hehe.. Når jeg først finner noe jeg liker. Orange er dødskul, hvit og svart er veldig classy og den beige er sexy. Så da har man litt til forskjellige anledninger.

Jumpsuiten får du her – jakken er fra Zara- belte fra Gucci – veske Gucci – øredobber Mango ♥ De andre jumpsuitene får du her ; hvit, svart & beige

Nå skal jeg snart på et spennende event på Mathallen, så kos i høstværet! Nyt tirsdagen

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *