Back to reality

♥ Oslo, rutiner, leiligheten, jobb, oppussingsprosjektet – så deilig og være tilbake. For en aldeles magisk sommer det har vært. Den har gitt meg utrolig mye av alt jeg har hatt behov for, og nå er jeg klar for alt det gøye som skjer i livet fremover. Jeg har så mange planer for fremtiden – og vet hvilken vei jeg skal gå og hva jeg vil. Og nå er det bare å jobbe for det man vil oppnå. Jeg elsker å skape, være kreativ, være selvstendig og gjøre det jeg selv vil. Alle flyturene og pusterommene har gitt meg tid til å planlegge hvor reisen skal gå neste, og da mener jeg ikke feriereisen. Men målene mine for videre karriere! Og jeg er så giret! Dette skal jeg gjøre for meg selv, og jeg skal lykkes! ♥ Gleder meg til å dele reisen med dere fremover.

Takk til dere som alltid er positive og støttende her på bloggen og i sosiale medier generelt. Og takk for at dere har hatt tålmodighet når jeg har trengt pusterom og være litt fri fra bloggen. Tallene er her fortsatt, så det er utrolig godt å se. I am back!!

Her kommer de siste bildene fra ferien med mine to bestiser. For en herlig tur vi har hatt. Den har gitt oss masse deilig kvalitetstid og hygge. Alle tre har fått ladet batteriene og er klare for høst og alt annet MORRO som venter.

Brunch på fantastiske Brunch & Cake anbefales, herregud for en god mat – og SÅ fine farger! Samt Hummus Threesome på Maka Maka på ♥ Hjemmelagede knekkebrød, gulrøtter og 3 forskjellige hummus dipper. Mums. Frokost på Bar Lobo anbefales også. Samt middag på Nuba, Gatsby, Ikabana.

Jeg elsker å være tilbake i Oslo. Gud jeg elsker denne byen her. Jeg føler meg så hjemme, og så på riktig sted! Fremover skal jeg nyte tiden på Frognerhouse før jeg endelig kan flytte inn i mitt nye “rede” i oktober ♥

Nå skal jeg fyke avgårde til Skøyen for å bestille de fantastiske flisene som jeg skal ha til badene mine i den nye leiligheten!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *