MY NEW HOME

Gjett om det var en spent jente som våknet klokken 08 i dag tidlig! YES. Idag er nemlig dagen hvor jeg endelig har fått den nye leiligheten min. Et deilig og stolt øyeblikk. Dette har jeg klart helt selv, og det er jeg oppriktig stolt av. Litt uvant og ikke dele opplevelsen med noen, men jeg har jo både familie og venner som er engasjerte i alt som har med leiligheten å gjøre. Utrolig koselig at de er så glade på mine vegne. Idag har det vært og fortsatt er folk i leiligheten som henter kjøkken, baderomsmøbler og gulv. En god følelse å kunne gi det til noen som trenger det. Jeg har laget en liten video til dere – og gleder meg til å ta dere med videre på mitt lille (store) oppussingsprosjekt.

Nå skal jeg bruke tiden på å løse de helt siste detaljene i forhold til rommene som skal rives og bygges opp igjen, for den skal presenteres til håndtverkerene i morgen, og må være solid! Dette elsker jeg, woho!

God lørdag!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • Lenemor <3 Hvor er skjørtet å toppen din fra?
  Nydelig leilighet forresten, å jeg er såå enig med at man må gjøre sitt personlige preg på hjemmet sitt. Det er så STAS Stor klem fra fra meg!

 • Lenemooor! Hvor er bodyen(?) ell toppen fra og skjørtet?? Er det nytt? Råååfint! Gratulerer med ny og fabooooules leilighet! Jippiii!

   • Håper virkelig bloggen din tar seg opp i høst. Synes den har vært dårlig i lang tid nå med få og halvhjerta innlegg. For all del, for oss som ikke blogger er det jo vanskelig å vite hvor mye tid dere bruker, men ta f. eks Kaja Marie, hun jobber fullt og har en bedre blogg eller fotballfrue som har to små barn i tillegg. Skjønner at dere trenger ferie like mye som resten av oss vanlige arbeidstakere, men som nevnt, så har bloggen din vært dårlig lenge. Kanskje en lang sommerferie er det som skal til 🙂

    • Helt riktig – en ferie :-* Det må jeg også få lov å ha,uansett hva de andre gjør 🙂 Jeg trenger det, og gir det jeg kan når jeg kan <3 KLEM

     • Synes det er helt riktig av deg å ta ferie jeg, det fortjener du! Viktig å fokusere på familie og ikke minst seg selv <3
      Og et innlegg i ny og ne gjør absolutt ingenting, for resten av oss har sommerferie og da burde vi vel ikke sitte å vente på blogginnlegg hele tiden!

      kos deg masse med ferie Lene <3

 • Gratulerer så mye! Spennende tider, gleder meg til å følge. Kan jeg spørre hvor skoene dine er fra?
  Ha en fin uke, vakre

 • Åååh, jeg gleder meg sånn til å se!
  Håper du går helt ned i minste detalj, både med bilder og video.
  Virkelig en flott leilighet du har kjøpt deg – gratulerer!

  Jeg håper at du kan skrive hva du får sponset eller rabattert (og hva prisen normalt er, selvom jeg forstår at økonomien ønskes holdt privat), sånn at jeg kan se hva ting koster (og senke forventninger til egen leilighet, haha).

  Lykke til!

  • Dette blir supergøy! Gleder meg til å dele alt med dere 🙂 Om du lurer på priser og sånn etterhvert – så kan du jo sende meg en mail :-* Klemmer

 • Hva synest du om all driten dei skriver til deg på kvinneforum?
  Ser at tråden om deg er veldig aktiv.

  Må ikke være kjekt å lese! :/

  Klem til deg!

  • Det er selvsagt sårt å lese – for det meste er jo ikke sant. Det er da jeg virkelig ser hvor sterk jeg er psykisk – for jeg klarer å la det prelle av til slutt <3 Klem

 • Hei, Lene

  Så utrolig kult projekt, liker at du er litt vågal. Selger kjøkken selv og ser ofte at folk “safer” veldig når de tar valgene sine.

  Leste igjennom her og så du tenkte igjennom hvordan man skulle løse fliser under badekar mot tregulv.. legger ved en utl.. får ikke lagt inn bilde her! Syns det er supert kult med 6 kantede fliser som møter tregulv.. Man skjærer ut spor til flisene der det møter gulvet, lekkert:)

  https://www.instagram.com/p/BLrA-azjPqk/

  Masse lykke til, gleder meg til å følge deg videre.

 • Hei! Du la ut en snap fra “FYR med disse jentene” eller noe i dag, kunne du spurt venninnen din til venstre hvor den hvite singletten er fra??

  • Forresten, fikk med meg det tragiske bullshitet på KK. IKKE la det gå inn på deg. Jeg elsker bloggen din og deg, blir megainspirert på alle måter! Og ang hva de skriver om hvordan du er rundt andre på fest o.l, herregud!! Jeg er ikke kjendis, men likevel gidder jeg ikke å innvolvere meg i alt og alle for det?? Noen ganger vil man nyte selskapet til sine nære og kjære – uten å skal bli best friends med alle. Der er uansett bare falskt. All kjærlighet til deg!!