3 favoritter

3 nye favoritter i garderoben og på baderomshyllen ♥ Perfekt til sommeren alle tre. En deilig sommerkjole med søte prikker, kombinert med Gucci belte (som jeg endelig fikk tak i!) og en fantastisk kokoslignende parfyme. Jeg er en sucker for gode parfymer, og denne sniker seg til å bli en herlig sommerfavoritt.

Kjole fra Zara • Belte Gucci


Parfyme fra Replica • Beach Walk / Sun Kissed Salt Skin

Jeg er hos frisøren i skrivende stund. Nyter deilige sommerdager i fineOslo og imorgen venter Stavern og Kygo ♥ Det gleder jeg meg til. Hørt at Stavern er helt nydelig idyllisk!

14 Comments

 1. Lekkert som alltid.

 2. Har læst din blog i et par år nu, men synes desværre at dine indlæg de sidste måneder, har været for ensformige – lidt overfladiske (uden rigtig indhold), hvis du forstår? Dette er ikke negativ ment, men synes der mangler lidt mere dybde i dine indlæg og ikke bare “sommerens favoritte”, “i min toilettaske”, “mine favs” osv. :-)

  Ellers glæder jeg mig til oppusningen din – planerne dine lyder helt rå <3

 3. Ah, hvor kjøpte du parfymen? Har snart brukt opp en flaske, trodde den var utgått :)

  1. Steen og Strøm <3

 4. Åå, den kjolen har jeg også kjøpt meg! Elsker den <3 <3 så fin og veldig deilig å ha på :-)

 5. Likte den stilen! Det belte gjør antrekket ekstra flott! :)

 6. Hvor er det olaskjørtet som du har på snap fra? Sammens med Gucci tskjorten

  1. Zara <3

 7. Hei! Hvor mye betalte du for beltet? Vurderer å kjøpe det i LA, men er usikker på om det lønner seg å kjøpe det her eller i Oslo.. Det er såå fint!

  1. 3500,- tror jeg. Du finner det ikke i Oslo :-(

 8. åh jeg har hatt lyst på beltet lenge. hvilken størrelse har du i det? :D

  1. De hadde bare det store, men tok hull slik det passer <3 Måtte hatt det minste egentlig :-)

 9. Hvor bredt er beltet ? ❤

  1. Det vet jeg ikke <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *