The perfect yellow dress

 
Kjole fra By Marlene Birger – Sko Topshop – Veske YSL  – Øredobber H&M

Denne kjolen er like fin pyntet, som nedtonet- og jeg kan gjerne bruke denne til skinnjakke og sandaler, eller faktisk hvite sneakers. Elsker fargen, kvaliteten og mønsteret – dette blir en favoritt fremover. Under ser dere bilde av meg og Espen på vei inn på VG – lista på lørdag ♥ (Ps – her ser dere gløden fra Body Blur som jeg har i ansiktet. Genialt!)

 Ha en nydelig og solrik tirsdag, jeg våknet at solen i ansiktet idag – så deilig start på dagen! Nå er det Frognerseteren med Levi og Gard som står for tur, siden det ikke ble tur i går pga jobb ♥ Men jeg og Levi var på Sognsvann på morgenen vi to, elsker tur med henne!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *