Hvilepuls

På mandag, kom jeg og Helen til herlige St Tropez. Jeg bestilte hotellet rett før vi gikk ombord i flyet til Nice. Om jeg skal beskrive stedet vi er på med få ord : Rolig, behagelig, stille, sjarmerende. Og stedet har sånn sjel, herlighet – jeg og Helen er helt i HIMMELEN! Oppe i en fjellside, med utsikt over frodige områder og sjø, bor vi. Helt for oss selv, på en helt magisk eiendom. Det var akkurat dette vi trengte nå. Bare trekke oss tilbake fra tjas og mas og senke skuldrene. Hotellet her har en unik sjarme og sjel, aldri bodd på et lignende sted. Det er bare helt.. Perfekt! Alle kriker og kroker av stedet har historie, og vi er helt blåst av banen uansett hvor vi beveger oss rundt. Ordentlig HERLIG. Rett og slett! Hotellet heter Villa Marie St.Tropez. (Check it out!!) Det var en venn av meg som anbefalte det, og jeg er så happy for at det var akkurat her vi endte opp.

Rommet er en historie i seg selv, skikkelig fransk, gammeldags og helt nydelig, med den skjønneste balkongen og den fineste utsikten. Å våkne til morgenkaffen der ute i går .. Det var perfekt start på feriedagene. Frokosten nøt vi i en skjønn liten bakgård med søte franske møbler, ferske croissanter, kaffe, frukt, omelett, nypresset juice.. Og etter frokost gikk vi ned til bassengområdet som bare er helt utrolig flott! Lå vi der og solte oss, slappet av, og leste hver sin bok.

Vi har leid bil, så jeg kjørte fra flyplassen til St.Tropez på mandagen, aldri kjørt  bil i utlandet før, hehe – men alt til sin tid -og det var jo ingen problem. Så vi har bil her, og på ettermiddagen i går kjørte vi rundt i St.Tropez, og inn til sentrum. Så utrolig koselig. På kvelden spiste vi på Brasserie Des Arts. Og idag skal vi henge på Club 55 hele dagen, det gledes ♥

Vil gjerne dele noen bilder med dere fra området her, og dagen vår i går

Drømmer meg bort bare jeg ser på bildene – håper dere har det fint. Nå skal det onsdagen nytes ♥

25 Comments

 1. Hvor er den stripete kjolen din fra? :-)

  1. Samsøe <3

 2. Ser helt heeerlig ut, nyt dagene

  1. Takk :-*

  1. Hei, jeg skal sjekke dette ut <3 Planen er å kjøre til Monaco men skal se om vi heller vil dette :-* KLEM

 3. Helt nydelig, Lene! Håper du har en fin tid i Frankrike. Skjorten/kjolen var herlig farge på, hvor har du kjøpt den?

  1. Takk <3 Samsøe Samsøe :-*

 4. Hvor er den hvite bikinien din fra? Den du akkurat la ut bilde av på Instagram

  1. Bik Bok <3

 5. For et nydelig sted!! Dette unner jeg deg virkelig <3 Du er flink til å vise at du setter pris på alt du får oppleve, og det gjør meg så glad. Ikke alle som gjør det, dessverre. Du er heldig, og du er vel unt å ha det sånn!! Kos dere masse videre <3

  1. Takk Charlotte <3 Man må sette pris på alt her i livet :-) Klem

 6. Så utrolig nydelig! Har rett å slett lyst å dra til akkurat samme sted! Flotte bildet og atmosfæren ser fantastisk herlig ut<3 kan jeg spør hvor kjolen og espadrillene er fra? Kos deg og nyt dagen!

  1. Tusen takk snille deg, det er virkelig magisk her <3 Kjolen fra Samsøe, skoene fra Shoe Galleri Steen & Strøm :-)

 7. Så utrolig idyllisk, og du stråler! Jeg elsker disse postene, de tar meg automatisk med på en reise. Kos dere masse og ta masse filmer og bilder. Jeg oppdaterer hele tiden for å se om det har kommet mer. Jeg vil gjerne se mer stedsbilder, antrekk og mat hvis jeg kan komme med ønsker. ☀️☀️

  1. Hei, ååh så kos <3 Bra du likte bildene <3 Elsker det stedet her :-) Stor klem

 8. Hvor er hårbåndet fra?

  1. Samsøe :-)

 9. Ååå!! Hvor er skjortekjolen og solbrillene på det nederste bildet fra? Nyydelig

  1. Samsøe og Quay :-)

 10. Hei :) Du får sikkert en haug av spørsmål, men prøver meg allikevel. Jeg skal til Frankrike om et par uker, og lurer på om du har noe erfaring med resercvasjon i forkant? Da tenker jeg på strandplass spesielt. Har blant annet så lyst til å ta en dag på La Mala Beach :)

  Ønsker deg en fortsatt fantastisk ferie <3

  1. Hei! Bare ring til La Mala og reserver :-) Bedre å gjøre det enn og komme dit, så er det fullt <3 Så kos da!! Gled deg <3

 11. Så fine bilder

 12. Hei!
  Vil bare først si at jeg er fast leser av bloggen din, og jeg er stor fan av den!
  Jeg lurte på om du har noen reisetips når det kommer til St. Tropez? Var dere for eksempel ute på en av nattklubbene? Jeg skal dit på jentertur med 6 venninner i september :-)
  Hilsen Pernille

  1. leneorvik

   Hei Pernille! :-) Vi var ikke ute noen av dagene :-* Så jeg vet ikke dessverre! Men aah GLED deg :-* Er så herlig!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *