Charming Stavanger

Hei dere! God onsdag fra Stavanger ♥ I kveld er det Bieber konsert,woho – det kan man jo ikke gå glipp av?! Hører rykter om at det er lange køer i regnet allerede, søte jentene! Jeg har aldri vært på Bieber konsert før jeg, så jeg gleder meg veldig mye til senere! Hva er det man ikke kan gå glipp av i Stavanger da? Herlighet menneskene her er så skjønne og gode,og byen er jo som alltid like vakker. Selv om det regner! Kom hit i går og da var det superdeilig vær!

Kjole Zara – Sko Steve Madden – Jakke Zara – Veske YSL

Jeg har laget vlog til dere! Laget den i går, med “prosjekt leilighet” – men jeg får IKKE lastet den inn! Bah. Hva er det med meg og denne opplastingen..  Helt håpløst! Håper jeg får løst det i morgen ♥ Jeg snakker litt om leiligheten og hva jeg tenker å gjøre med den! Er så engasjert vettu nå i denne oppussingen som skal skje om 2 måneder!

Klem fra charming Stavanger

12 Comments

 1. Hei! Veldig fin kjole du har. Har prøvd å finne den på nettbutikken til Zara, men finner den ikke. Er den fra en tidligere sesong? Klem!

  1. Nei, er fra nå :-) Zara Accessories står det inni faktisk :D Hmm..

 2. Var ikke du og søsteren din på Justin Bieber konsert for noen år siden? Da har du jo vært på konsert med han før :P

  1. Haha. JO! Det stemmer, der ser du :D :D

 3. Kjære Lene! Hvis du har tid til en kopp kaffe bør du virkelig gå til fargegaten i Stavanger! Mange sjarmerende cafeer i fine farger:-) kan anbefale å ta kaffekoppen på “Hanekam”; utrolig god kaffe i tillegg til en fin stemning.
  Klem Anna :-)

 4. Ett tips ær fisketorget, otrolig god fiskesuppa

 5. Du er nydelig

  1. Takk snille deg :-)

 6. Hei.

  Veldig fin skinnjakke. Er den fra i år? :)

  1. Ja lurer på om jeg kjøpte den tidligere i år faktisk :-) Men usikker på om den er i butikkene enda <3

 7. Hvor kjøpte du Steve madden skoene dine? Sååå fine:-)

  1. Takk! Hmm i Dubai <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *