Charming Stavanger

Hei dere! God onsdag fra Stavanger ♥ I kveld er det Bieber konsert,woho – det kan man jo ikke gå glipp av?! Hører rykter om at det er lange køer i regnet allerede, søte jentene! Jeg har aldri vært på Bieber konsert før jeg, så jeg gleder meg veldig mye til senere! Hva er det man ikke kan gå glipp av i Stavanger da? Herlighet menneskene her er så skjønne og gode,og byen er jo som alltid like vakker. Selv om det regner! Kom hit i går og da var det superdeilig vær!

Kjole Zara – Sko Steve Madden – Jakke Zara – Veske YSL

Jeg har laget vlog til dere! Laget den i går, med “prosjekt leilighet” – men jeg får IKKE lastet den inn! Bah. Hva er det med meg og denne opplastingen..  Helt håpløst! Håper jeg får løst det i morgen ♥ Jeg snakker litt om leiligheten og hva jeg tenker å gjøre med den! Er så engasjert vettu nå i denne oppussingen som skal skje om 2 måneder!

Klem fra charming Stavanger

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *