På plass i nytt hjem

Kjole fra H&M / Hårbånd Zara


God kveld dere! Åh, nå er jeg endelig i hus, og føler at jeg har fått en tilhørighet igjen. Den kommer i hvertfall snikende ettersom jeg får kjent på følelsen av å være her. Nå har jeg holdt på å flytte inn ting fra bilen, fått handlet inn litt mat, og snart skal jeg begynne å pakke ut kofferter og litt diverse andre ting. Har jo også en hel bod med flyttelass, men det blir ikke i dag! Taco er kjøpt inn, og jeg gleder meg til en deilig kveld her, bli litt kjent med leiligheten. Kaffemaskinen er kommet opp, og jeg storgleder meg allerede til min første morgenkaffe her.

Ila uken skal jeg få flyttet inn litt interiørting, planter, og gjøre det til litt “Lene” her, og jeg gleder meg massevis til å vise dere bilder til helgen ♥ Jeg skal jo bo her helt til august når jeg tar over den nye leiligheten, og da er det så kos å lage det litt personlig. Men aaah så utrolig fint der er her fra før også, wow!

Sneakpeeks from the new apartment

Fint, ikke sant? Åh – gjett om jeg gleder meg til tiden fremover. Har stor balkong med superfin utsikt også! Nå gleder jeg meg til en ny ukestart. Imorgen starter jeg dagen PT time før jobb, deilig!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *