Oppskrift : Pastasalat

Heia fininger ♥ Om du enda ikke har funnet ut hva du skal lage til 17 mai frokosten imorgen? Da vil jeg gjerne dele en veldig rask og kjempegod pastasalat med dere. Denne er supergod med brød, rundstykke eller hvitløksbaguett til.

Pastasalat med skinke //

Dette trenger du : Fullkorns pasta, paprika, rødløk, mais, bogskinke, lettrømme, lett majones, salt & pepper. Kok pasta, bland i rømme og majones, og til slutt har du i resten. Avslutt med salt & pepper.

Denne serverer jeg til 17 mai frokosten i morgen ♥ Vi er over 30 stykker, og planen senere er å feire på TAKET før vi skal i en middag på Sawan på kvelden.

Ønsker dere en nydelig dag med familie og venner!

7 Comments

 1. Pastasalat er såå godt!Selv synes jeg denne blir lite smak på…Prøv å blande karry og sweetchilisaus i denne..Det blir fantastisk godt!Håper du hadde en.fin 17.mai :)

 2. Hei Lene! Hvilken skredder brukte du for å sy inn bunaden og hvor mye kostet det? Tror jeg må gjøre det samme til neste år.

 3. NAM! Prøv å tilsett et grønt eple neste gong! Fe litt syre og sødme, og det blir ikkje bløtt slik som ananas f.eks :) Nydelig!

 4. Dette så godt ut! Lyst til å skrive mengdefordeling av majones/rømme? :) Håper du hadde en super dag i går!

 5. Alltid godt med pastasalat:) synes de glutenfri pastaskruene smaker godt også! Bare et lite tips siden du spiser en del glutenfrit brødmat fortiden .. :D

  1. leneorvik

   Finnes deeet? Hvilket merke? WOOP!! Takk :-)

 6. Så fint servise! Hvor er det fra? Genialt med plass til brødd ved siden av skålen :)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *