Favoritter til leppene

Herlige mandag, heia! Til tross for grått vær, så er ihvertfall humøret på topp. Gleder meg latterlig til 17 mai som bare er få dager unna ♥ Hentet bunaden min idag, har hatt den hos skredder for å sy den inn, og fikse den litt. Har tross alt hatt den i15 år, så var på tide med litt oppfrisking både her og der på den! Idag kommer et innlegg med mine favoritter til leppene. Var så utrolig gøy når jeg var i Bergen på lansering, tre jenter som hadde på seg Velvet Teddy og Whirl fordi jeg hadde tipset om det. Det setter jeg pris på altså, kos! Det er ingen tvil om at jeg har hekta på jordfarger, og ser jo det at flere av favorittene er farlig lik hverandre.

Jordfarger, brent rødorange, og glossy nude er uten tvil mine favos om dagen ♥ Jakken er fra Zara om noen skulle lure. Elsk på den!

Her kommer de på //
1 : Velvet Teddy 2 : Clarins Instant Light Natural Lip Perfector
3 : Yash 4 : Chili 5 : Honey Love 6 : Whirl

Favoritten som troner øverst er uten tvil Velvet Teddy. Etterfulgt av Whirl. Og Honey Love med Clarinsen over er superfresht ♥ Elsker alle! Hvilke favoritter vil dere ha neste gang? Parfymer? Sko? Vesker?

LOVE

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *