That amazingly pink set

Hei fra Flesland! Jeg sitter og venter på flyet som er forsinket, men det gjør ingenting for jeg koser med meg kaffe og jobb ♥ Så tenker jeg over hvor mange fantastiske mennesker jeg har møtt på denne turen til Bergen. Herregud Bergen! Dere er søren meg noe for dere selv, skjønne, bilde, støttende og herlige. Så mange fine jenter som kom på lanseringen i går. Blir helt matt jeg ♥ Godinger!!

På kvelden i går var det duket for Gullruten sammen med Espen. Jeg har fått låne det vakreste settet på jord av Cecilie Melli. Hun dama der tar pusten fra meg, og jeg har allerede booket henne til å lage min fremtidige brudekjole (når den tid kommer.. Hehe)

De supersøte øredobbene er fra H&M ♥ Nå gleder jeg meg til å komme hjem til solrike Oslo. Savn på fine byen og leiligheten min som jeg snart skal flytte ut av. Buu! Men synes det er veldig koselig å sitte på finn.no for å finne et nytt prosjekt! Håper det dukker opp et snart!

Suss og klem i fleng til fine jenter som leser bloggen. Og Bergen – takk for nå, dere har gått meg så mye glede helt siden torsdag!

20 Comments

 1. Er deg og Gard sammen igjen? :-)

  1. leneorvik

   Haha :D Nei :-) Vi er venner! :-)

 2. Birgitte

  For et antrekk, du er vakker!!

  1. leneorvik

   Dere er så snille med meg, takk :-)

 3. Du ser helt nydelig ut!

  1. leneorvik

   Takk <3 Snilling!

 4. Du er virkelig en drøm <3 forresten Lene, kunne du tenke deg å lage et innlegg/vlog om dine favoritt leppestifter?

  1. leneorvik

   Takk! :-) JA! Det står på listen min :-) <3

 5. Du ser helt AMAZING ut!! WOW <3

  Lurte forresten på om plaggene i kolleksjonen kommer tilbake i butikk? Løp ned i ett-tiden etter lansering for å kjøpe badedrakten/bodyen i Bergen og nesten alt var ribbet fra stativene. Den var SÅ fin, hvert fall på deg! Hehe :)))

  1. leneorvik

   Takk snille!! :-) De kommer ikke tilbake nei <3 Dessverre :-) Klem

 6. Hadde også vært topp å vite hvem størrelse du har i den (badedrakten), for da kunne jeg kanskje bestilt den på internett :) Ser det står den kommer om et par dager der <3 og jeg er ca like høy som deg. Klemsss

  1. leneorvik

   Hei, jeg har xs :-)

 7. Du så virkelig SÅ flott ut! Smashing! Kunne like gjerne gått den røde løperen i Hollywood ;-)

  1. leneorvik

   Snille deg :-) Takk!

 8. Amaziiing! Må si at du og Espen komplimenterte hverandre bra den kvelden altså – for noen fine mennesker! Skulle såå gjerne kommet på eventet ditt, men jeg måtte dessverre på jobb! Er det en person jeg har lyst til å møte, så er det deg. Du virker sååå herlig <3

  1. leneorvik

   TAKK:-) Åh Charlotte, det var synd! Kjempelyst å hilse på deg også en gang <3 Klem

 9. Fy f.. så sexy du var i dette antrekket! :D

  1. leneorvik

   TAKK <3 <3 Snille deg!!

 10. Hanne BB

  Du er helt nydelig!! Kler alt du <3

 11. Kjolen er fin den men litt i overkant gjennomsiktig syns nå jeg men ellers superfin

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *