Hårfrisyrer til 17 mai

Annonse

Bolsøy Bunad med tilhørende bunadssølv

17 mai nærmer seg med stormskritt, og det er jo virkelig årets beste dag! Ingenting er som å våkne tidlig, ta på seg favoritten – nemlig bunaden, og møte venner for ordentlig hyggelig frokost ♥ Jeg elsker bunaden min av hele mitt hjerte, den betyr jo mye for meg siden den representerer Møre og Romsdal. I tillegg liker jeg å ha den på meg i hovedstaden, for det er faktisk ikke så mange andre som har den her!

Håret er det eneste jeg trenger å tenke på til 17 mai, og har tidligere pleid å kjøre blomsterkrans eller sløyfe. Nå har jeg testet ut disse nusselige hårklypene her!


Jeg liker håret enkelt til bunaden, og med disse klypene kan man enkelt lage raske, og lette frisyrer, som også er søte og passer til stilen ♥ Her kan du finne bunadsklypen som passer din bunad.

Her er tre enkle frisyrer laget med de søte klypene :


Hårklypene er fra Bjørklund, og de fører bunadssølv fra 49 distrikter i Norge, så du trenger ikke reise hjem for å kjøpe bunadssølv. Finn ut hvor du kan kjøpe dine klyper her.

Andre som gleder seg til 17 mai her eller? For en glede! Ikke lenge igjen!

16 Comments

 1. Helt enig, 17. Mai er en av mine favoritt dager! Heldigvis ikke mange dager igjen <3 Den hårklemmen satt virkelig prikken over i`en. Det står enten mellom den eller et hårbånd i samme mønster som det er på min bunad.
  God lørdagskveld videre, fine!

  1. ÅH gledes <3 Håper vi får fint vær. Både i Bergen og i Oslo hihi <3

 2. Hva har du på leppene her? Fin farge. Håper på svar.

  1. Her har jeg Whirl fra Mac <3

 3. Er du lei av å blogge? Tenker siden du oppdaterer så sjeldent. Vurderer du å slutte?

  1. Absolutt ikke :-)

 4. Lene hvor er den rød kjolen med blomster på som du hadde på her om dagen fra?

  1. Den er fra HM Divided, men en stund siden <3

 5. Hei søta

 6. Åå, dette var jo helt genialt for en som meg. Orker aldri å styre med noe særlig, da jeg liker at bunaden er i fokus. Takk for tips <3 Ha en nydelig kveld!

  1. <3 Bare hyggelig fine deg :-) Klem

 7. Heisann! Lurer litt på hvor du flytter nå når du selger leiligheten? Er ikke lenge til overtagelse, og har ikke fått med meg kjøp av noe annet

  1. Vi får se :-) Ikke spikret hverken det ene eller det andre enda :-) <3 Klem

 8. Hei Lene :)

  Lurer på om du kan skrive et innlegg om Styleway og utviklingen. Eller eventuelt svare her på kommentaren. Jeg husker du skrev i et innlegg at det ikke gikk så bra, og at du tapte alle sparepengene dine på prosjektet. Jeg sitter med en grunder inn i meg selv, men er veldig redd for tapet av pengene. Jeg lurer på hva det var som gjorde at det ikke gikk så bra lengre? Og så klarer jeg ikke å forstå at alle pengene ble tapt, når du ikke hadde utgifter til lokale osv. Jeg trodde oppriktig Styleway gjorde stor suksess, så lurer litt på prosessen og hvorfor det ble tap? :)

 9. Hei Lene! Fine hårklyper, men synes hårbåndet ditt var så fint. Kan jeg spørre hvor du har fått tak i det? Hadde blitt superglad for svar! Klem :)

  1. Hei! Hvilket hårbånd? :D

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *