Friday feeling og vårfresh på håret

Sponset behandling 

Sko fra egen kolleksjon – Jeans Levis -Veske Gucci – Skjorte HM trend – Jakke Pinkyswear – Briller Bubbleroom


Hei helgen! Solen skinner i hovedstaden, o deilige vår ♥ Noen timer til foran macen så er jeg klar for en hyggelig kveld med venner, har invitert de hit og skal lage litt mexicansk snacks, og Moscow Mule (min favo drink) Kan dele oppskrift imorgen om dere vil teste selv?

Nytt extensionshår og fresh på håret :
Er så heldig at jeg har fått freshet opp vår-frisyren med nytt extensions fra Meraki Studio og Hairtalk. Første gang jeg tester hår fra Hairtalk, utrolig tykt og mykt, og festene er så tynne at man nesten ikke kjenner de. Dette er gull når man skal ha håret opp i hestehale eller halfbun, og Silje fra Hairtalk som satt det på var utrolig flink. Veldig fornøyd, også med klippen som vi har gjort litt kortere enn tidligere.Tommel opp! Gleder meg til å teste dette fremover.

Malene søker forresten etter dyktige frisører og en negledesigner til salongen sin, så om noen er ute etter jobb, er det bare å sende en mail til henne på post@merakistudio.no

Ellers gleder jeg meg veldig til søndag, da skal jeg på tre visninger her på Frogner. Krysser fingrene for at det er interessant og at jeg vinner en evt budrunde. Er rimelig klar for å starte oppussingsprosjekt nå, ettersom jeg har så mange spennende idéer og planer. Kommer til å bli veldig kult om jeg får til det jeg drømmer om.

Helgeklem ♥

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *