Friday feeling!

Sponset behandling 

Sko fra egen kolleksjon – Jeans Levis -Veske Gucci – Skjorte HM trend – Jakke Pinkyswear – Briller Bubbleroom


Hei helgen! Solen skinner i hovedstaden, o deilige vår ♥ Noen timer til foran macen så er jeg klar for en hyggelig kveld med venner, har invitert de hit og skal lage litt mexicansk snacks, og Moscow Mule (min favo drink) Kan dele oppskrift imorgen om dere vil teste selv?

Er så heldig at jeg har fått freshet opp vår frisyren med nytt extensions fra Meraki Studio og Hairtalk. Første gang jeg tester hår fra Hairtalk, utrolig tykt og mykt, og festene er så tynne at man nesten ikke kjenner de. Veldig fornøyd, også med klippen som vi har gjort litt kortere enn tidligere. Malene søker forresten etter dyktige frisører og en negledesigner til salongen sin, så om noen er ute etter jobb, er det bare å sende en mail til henne på post@merakistudio.no

Ellers gleder jeg meg veldig til søndag, da skal jeg på tre visninger her på Frogner. Krysser fingrene for at det er interessant og at jeg vinner en evt budrunde. Er rimelig klar for å starte oppussingsprosjekt nå, ettersom jeg har så mange spennende idéer og planer. Kommer til å bli veldig kult om jeg får til det jeg drømmer om.

Helgeklem ♥

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *