Hei fra påskefjellet

Gooood lørdag, og hei påskeaften! ♥ Vi jentene koser oss på Hemsedal. Jeg, Kari og Renate bor på Skarsnuten Hotell sammen med masse kjentfolk. Her går det i god mat, slalomkjøring og afterski. Koser oss. Været i går var magisk, og det var afterskien ute på terrassen her også, med utsikt til bakken og massevis av folk. Ble en tidlig kveld på oss jentene, ettersom vi ville lade opp til idag. Om noen timer står NEIKED på scena, og jeg elsker “Sexual” sangen, god stemning! Været er ikke helt med oss, men gøy blir det uansett!  Håper påsken deres er fin!

Moonboots // Antrekk fra Bjørn Dæhlie // Briller Quay

2 Comments

  1. Jeanette

    Hvor har du kjøpt solbrillene? :-) utrolig kule!

  2. Hei☺️ Hva hetter modellen på buksen?☺️

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *