Vlog : Covering Nervous

Oi som tiden flyr! Vi sitter allerede på flyet hjemover til Norge igjen. Denne turen har vært helt magisk, vi har altså hatt det så morsomt at jeg bare føler meg utrolig takknemlig. Jeg og Maria er skikkelig god på turer sammen, hehe. Aldri dårlig stemning, mye latter, nye mennesker og alltid nye opplevelser. Minner som blir med for resten av livet. Kommer et nytt innlegg med flere bilder fra turen senere. Men først vil jeg dele en coverlåt med dere som jeg gjorde for noen uker siden.

Hope you like it ♥

Ellers vil jeg igjen bare ønske dere riktig god påske, hvor enn dere er i verden. Jeg skal rett hjem å pakke om kofferten, for nå venter påskefjellet. Hemsedal med jentene! Påskeklem

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *