Update from Dubai

Hei og fin påske til alle fra Dubai ♥ Jeg og Maria nyter 100 %, vi ler 24/7, møter nye spennende mennesker, soler oss, slapper av, shopper og spiser. Gud som vi koser oss! Men dagene går alt for fort, siste dag imorgen allerede, tiden flyr når man har det fantastisk.

Vi bor i Marinaen, og har rundt om 35-40 grader på dagtid! Vi har allerede rukket å teste 3 beach clubber, vært på Dubai Mall og spist på 3 supercoole restauranter. Vi startet ferien med Nikki Beach på lørdag og hadde det så gøy! Vi er begge veldig sosiale jenter, så vi ble kjent med masse nye mennesker. Søndag var vi på Nasimi Beach, og i går på El Chiringuito. Restauranter vi har spist på er ; Siddharta (en av våre favoritter) COYA som var helt rått og Ruya. I Dubai finnes det så latterlig mange kule steder, helt rått. Og maten her er amazing.

Nikki Beach // bikini fra Bik Bok & caps fra Homies Marbella

Nasimi Beach Club Kjole ByTimo // Bikini Kouture // Veske LV // Sko Miu Miu // Solbriller Manesteen

El Chiringuito

Ruya ♥
Idag er det ladies day på Nikki Beach, så vi er klare for litt dayparty ♥ Ville bare gi en lyd, og vise dere litt bilder. Så håper jeg at dere har det supert!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *