Update from Dubai

Hei og fin påske til alle fra Dubai ♥ Jeg og Maria nyter 100 %, vi ler 24/7, møter nye spennende mennesker, soler oss, slapper av, shopper og spiser. Gud som vi koser oss! Men dagene går alt for fort, siste dag imorgen allerede, tiden flyr når man har det fantastisk.

Vi bor i Marinaen, og har rundt om 35-40 grader på dagtid! Vi har allerede rukket å teste 3 beach clubber, vært på Dubai Mall og spist på 3 supercoole restauranter. Vi startet ferien med Nikki Beach på lørdag og hadde det så gøy! Vi er begge veldig sosiale jenter, så vi ble kjent med masse nye mennesker. Søndag var vi på Nasimi Beach, og i går på El Chiringuito. Restauranter vi har spist på er ; Siddharta (en av våre favoritter) COYA som var helt rått og Ruya. I Dubai finnes det så latterlig mange kule steder, helt rått. Og maten her er amazing.

Nikki Beach // bikini fra Bik Bok & caps fra Homies Marbella

Nasimi Beach Club

Kjole ByTimo // Bikini Kouture // Veske LV // Sko Miu Miu // Solbriller Manesteen

El Chiringuito

Ruya ♥

Idag er det ladies day på Nikki Beach, så vi er klare for litt dayparty ♥ Ville bare gi en lyd, og vise dere litt bilder. Så håper jeg at dere har det supert!

27 Comments

 1. Hvor er de cremefarga hælene fra? Kos dere:)

  1. leneorvik

   Nelly :-) Fin påske til deg!

 2. Hvor er den bikinien hvor du står med ryggen til fra?

  1. leneorvik

   Hei, den er fra The Laughing Whale :-)

 3. Hvor er solhatten fra?

  1. leneorvik

   HM <3

 4. Ser ut som dere koser dere masse! Nyt de siste dagene! Stor klem <3

  1. leneorvik

   Veldig, takk <3 God påske!

 5. Håper på ny videoblogg med deg og Maria! :D

  1. leneorvik

   Hehe jaaa, vi skulle lage en men har faktisk ikke gjort det! IIIK, innshill! Men neste gang :-) Alltid kos å lage videoblogg med henne :-)

 6. Bare lurte på om du har i tape extensions nå, og om du har, hvordan det går å bade i klor og saltvann med dem ? Kos deg masse på feire !

  1. leneorvik

   Hei! Ja det har jeg, og det går veldig fint! Aldri hatt problemer med det faktisk :-) Klem

 7. Hei skjønne solstråle!

  Det ser nydelig ut i Dubai, og jeg håper du klarer å koble ut og bare nyte det – det fortjener du!

  Jeg reiser selv til Dubai om bare 2 uker, og har vegret meg en del for kleskodene. Lurer derfor på hvordan dere opplever dem? Ref. tildekkete skuldre og knær.

  Håper du tar deg tid til å svare :-)
  Klem

  1. leneorvik

   Hei <3 Takk, ja det har jeg virkelig fått gjort :-) Åh heeeeldig, glede deg!! Ikke tenk på kleskodene, det er veldig medieskapt. Alle kler seg akkurat som de vil :-) God tur! Klem

  2. Ragnhild

   Du finner info på nett om skikk og bruk i Dubai. F.eks. https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/reiseinfo_emiratene/id2428549/
   Handler også om respekt for det landet du besøker.

 8. Hei Lene!

  Ser ut som dere koser dere i Dubai!
  Vi vurderer å ta turen i august, men er litt bekymret for at det blir for varmt?
  Du som virker som du er Dubai-fan, har du peiling?
  35-40 grader virker jo rimelig hett det også!!!

  Kos dere videre :)

  1. leneorvik

   Hei, veldig <3 Ja, det tror jeg er alt for varmt dessverre. Tipper det er rundt 45-50 grader da :o Ikke mange som reiser dit om sommeren. Men du kan jo ringe et reisebyrå å høre? :-) Stor klem!

 9. Hei, håper dere nyter ferie, vennskap og varme!
  Jeg lurer rett og slett på hva Maria jobber med/gjør? Hun er jo megaheldig som får reise så mye, derfor er jeg så nysgjerrig

  1. leneorvik

   Heia, hun jobber på tannlegekontor og Bik Bok ved siden av :-) Har normalt med ferie som alle andre <3 Klem

 10. Hei

 11. Hei! Du har lagt ut et bilde på Instagram med en hvit og svart bikini! Hvor er den kjøpt?

 12. Hei,
  Hvordan har du klart å få såpass mye slankere ankler? Spør fordi jeg selv har litt kraftige ankler selv om jeg er slank.. Hadde satt superpris på svar :)

 13. Hei:) Hvor er trekantbikinien fra? :)

 14. Hvor er den grønne kjolen fra? Ser ut som en fin tur <3

 15. Sissel Gulbrandsen

  Hei! På insta har du postet et bilde fra Dubai i en rå lekker korall, blondekjole? Kan du si hvor den er kjøpt?

  1. leneorvik

   Gammel en fra Nelly <3

 16. Hei, ser ut som dere har kost dere veldig :) Dubai er herlig, vi drar dit regelmessig 1-2 ganger i året. Var 8 netter i mars, da bodde vi på Grosvenor house hvor restauranter du nevner ligger. Favorittgotellet til både oss voksne og våre små barn :). Vet ikke om dere har bodd der nå, ‘en anbefales på det sterkeste. Ved å bo der så har en tilgang til Le Royal Meridien som ligger rett over veien på stranda. Hver gang vi bor der så treffer vi på noen kjendiser ;) ser noen over spør om sommer i Dubai, vel vi har vært der før i juli og har booket 15 netter igjen denne juli så det sier sitt :) jo varmt er det jo, men ved å bade på dagen og finne på ting innendørs på kvelden så er det helt topp :) det er lite som slår servicen , maten, hoteller, stranda, ting å gjøre som slår Dubai . Etter å ha “oppdaget” Dubai føler vi oss ferdig med Gran Canaria og typiske charter turer ;)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *