Vlog : 50 fun facts dere ikke visste om meg

Hei fra nydelige Dubai! Det er allerede 34 grader her og enda tidlig, så dette blir en varm, deilig dag! I går var vi på Nikki Beach hele dagen, koser oss ihjel! Idag blir det Nasimi Beach og deretter shopping på Dubai Mall. Håper dere har en fin påske så langt! Her kommer en vlog som jeg laget til dere forrige uke, med 50 fun facts som jeg ikke tror dere vet om meg ♥ Filmen er litt lang, glad i å snakke vet dere!

(Ps, dette innlegget ble aldri publisert tydeligvis, men skrevet tidligere idag) Klemmer fra solen!

17 Comments

 1. Du virker som en utrolig herlig og god person! Gjett om jeg er misunnelig på det humøret og energien din!

  1. leneorvik

   Snill du er da, tusen takk <3 Klem

 2. Så digg å være i Dubai da!
  Kos deg masse!

  1. leneorvik

   Kjempe <3 Takk! God påske!

 3. Hei Lene! Hvorfor har du låst snappen din?

  1. leneorvik

   Hei! Den er ikke låst? :D Åpen for alle, men jeg har skrudd av slik bare venner kan snappe til meg ja. Rett og slett fordi jeg trengte en pause <3 Men om du lurer på noe så bare spør her inne :-)

 4. Du er bare så skjønn <3 Du inspirerer og sprer optimisme ved å være deg selv. Tusen takk ;) <3

  1. leneorvik

   Så herlig sagt <3 Tusen takk for fine ord :-)

 5. Elsker videoene dine!

  1. leneorvik

   Takk :-) Det er kjekt å høre <3

 6. Beste vloggen hittil haha :D du minner meg litt om meg selv. Mange ganger tenker jeg at jeg er litt mye med konstant godt humør og prating, men når jeg ser deg (eller andre mennesker som er slik) så tenker jeg egentlig at det bare er hærlig. Ingenting er jo som positive, smilende menneksa! Stå på Lene :D digger bloggen din!

  1. leneorvik

   Hehe så koselig, takk Emma <3 Heia positivitet!! :-) Klem

 7. Jeg synes du skulle skrevet at du hadde toppkarakterer på VGS, du hadde jo bare 5 og 6 jo :) Du som bodde på hybel, og klarte deg selv, og ikke hadde noen som pushet deg med skolearbeid. Det synes jeg du skal være stolt av. ( Men da kan jeg formidle det isteden :) )

  1. leneorvik

   Hehe åå <3 Det var jo hyggelig :-) Joda, jeg er veldig stolt av det <3 Hehe, søt du er! God påske :-)

 8. Victoria

  Hva har du på leppene i denne videoen? Såå fin farge :)

  1. leneorvik

   Hmm, bare en lypsyl fra BabyLips tror jeg. Med litt beige i<3

 9. Ååå flotte Lene❤ Kan jeg spørre hvor øreringene dine er fra? Såå fine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *