Vlog : Tanker & refleksjoner del 2

Hei! Her kommer del to. Ikke noe nytt at jeg skravler litt vel mye, så det blir nok en del 3 & 4 før jeg kommer i mål med spørsmålene deres ♥

Håper dette kan hjelpe litt, det gjelder bare å snu negative ting til positive. Ikke se begrensninger, se muligheter!

Klemmer fra meg og Levi ♥

22 Comments

 1. Da er CV og søknad sendt inn! :*
  Lykke til med visningen!

  1. leneorvik

   ÅÅ WIIIII <3 Hurra for deg! Lykke til :-*

 2. Liker disse vloggene veldig godt og du kommer med så mange gode tips og råd! <3 Jeg er har et lite oppfølgingsspørsmål til en av historiene. Jeg fikk vite for kort tid siden at kjæresten min ikke har de samme følelsene for meg lenger som han en gang har hatt. Vi har også nesten vært sammen i 4 år, men nå har hverdagen tatt oss igjen. Vi har ikke gjort det slutt, men vil prøve å få det til å funke. Føler virkelig at han er den rette og lurer derfor på om du har noen gode tips for å få forelskelsen til å blomstre igjen? :)

  Tusen takk for svar! Synes du gjør en fantastisk god jobb ;)

  1. leneorvik

   Hei fine deg <3 Åh, jeg forstår!! Så trist! Men om begge er interessert i å gi det en ny sjangse er jo det helt supert, at man ikke gir opp. Tror det kan være sunt med litt tid fra hverandre, få ting på avstand, se hva man har hatt. Så er jo kommunikasjon utrolig viktig, gå i dybden som dere aldri har gjort før. I tillegg så setter det jo fart på ting om man i forkant har gjort disse tingene og deretter kanskje drar på en hyggelig tur sammen. Og i hverdagen, prøve å endre mønsteret litt fra tidligere, slik det ikke blir det samme om og om igjen? <3 Ønsker dere massse lykke til <3

 3. Synes du har blitt så flink til å vlogge:-) Like! <3

  1. leneorvik

   <3

 4. Caroline

  Hei Lene, må bare si at det er SÅ inspirerende å høre på deg! Du er jo så godt reflektert og positiv til alt! Du er kjempe flink<3

  Og så lurer jeg veldig på hvor den svarte skinnjakken i dette (http://www.leneorvik.no/2016/10/21/fall-wardrobe/) innlegget er fra?✨

  1. leneorvik

   Takk<3 Snilling! Fra Zara ;-)

 5. Du er helt herlig Lene! Reflektert, motiverende, skjønn og morsom.. Jeg er virkelig imponert over deg, og alt du klarer altså <3 Selv i tiden som kanskje er litt tyngre enn andre, så viser du et utrolig pågangsmot, og det digger jeg virkelig! Stor klem

  1. leneorvik

   Takk snille deg <3

 6. Hei fine Lene :) Har du link til den adidastightsen på snap? :)

  1. leneorvik

   Den er gammel <3 Vet ikke om den finnes fortsatt <3

 7. Hei, Lene! Gledet meg veldig til del 2 med tanker og refleksjoner. Du formidler veldig bra, og har et fantastisk syn på alt :) Jeg har det absolutt bra med meg selv, men det å høre dine meninger gir meg en ekstra motivasjon og glede. Får ikke sagt nok hvor inspirenrede og vakker du er <3 Synes det er viktig å heie på hverandre, spesielt blant oss jenter. Derfor ville jeg gjerne legge igjen en kommentar, for føler du fortjener å høre det, og jeg får det litt bedre som kan gi noe tilbake til deg også. Heier masse på deg og bloggen din. Lykke til med salg av leilighet, og ikke minst ny leilighet. Og selvfølgelig kjærligheten når den tid kommer. Du fortjener det absolutt beste, og de som har deg i livet sitt er utrolig heldige <3 Stor klem til deg og Levi <3

  1. leneorvik

   Åh herlig du er. Tusen takk for varmende ord <3 Betyr mye :-) Masse god helg til deg Sandra. Klem!

 8. Du nevnte at du ønsker metalldører med glass i den neste leiligheten, og kom over denne annonsen på finn: https://m.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=88750754. Tenkte kanskje det kunne være noe for deg, om ikke annet så for inspirasjon :)

  1. leneorvik

   AH dette er perfekt!! Tok screenshot slik jeg har det. TAKK, dette var supert <3

 9. Hei, du har utrolig mange gode tips og råd ! <3
  har ett oppfølgingspørsmål, hva og hvordan bør man håndtere situajonene vis man er ute på fest og du føler at kjæresten din er opptatt av og gi andre jenter oppmerksomhet, men at jeg ikke klarer og se om det er sjalusien som tar over eller om han bare egentlig er hyggelig, hvordan bør man gripe situasjonen ? har du følt det sånn før ?

 10. Hei, Lene! Vil bare takke for svar, var litt deilig å få et annet syn på ting. Det har gått 3 uker nå siden han gjorde det slutt, vi har hatt litt kontakt men har nå bestemt å avslutte det. Han er så forvirra og usikker så han trengte tid til å få føle på at han ikke hadde meg. Så ja, her sitter jeg kind of på vent.. Det suger, men ja velger jo det selv. Gir det noen uker til nå for å se om følelsene hans endres. Må bare ta en dag av gangen, men ikke lett. Spesielt ikke når man plutselig skal ha eksamen om under en måned… Alt blir liksom så uviktig

 11. Hvor er skjørtet ditt fra? :)

 12. Hei fine deg. Du er flott!
  Jeg lurer på om du har noen enkle, konkrete (men ikke “skremmende”) tips til hvordan man kan bli med utadvendt som person?

 13. Hei Lene :)
  Ville bare fortelle deg at disse videoene som omhandler “tanker og refleksjoner” er så utrolig bra! Jeg har sett de flere ganger når jeg trenger å snu ting til det positive. -da er du en god inspirasjon :)

  Håper det kommer flere slike videoer!

  1. Så utrolig hyggelig tilbakemelding <3 :-) Tusen takk. Det setter jeg veldig stor pris på! :-)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *