Walk in garderobe på budsjett

Endelig! Yes, jeg har endelig fått makket meg til å fikse walk in garderoben i gangen. Det blir jo litt sånn etter en oppussings periode, man orker rett og slett ikke mer mas på en stund og lar noen ting bare være. Så lenge det ikke “brenner” er det greit tenker jeg, men da jeg innså at det snart har gått ett år siden innflytting, var det på tide å ta tak. Og så skal jo leiligheten legges ut for salg på søndag, så det er greit å ha alt i skjønneste orden. Kan ikke skjønne at jeg legger den ut for salg! Hjertesorg. Men det er riktig på sikt. Alt for stor for meg alene, med et lån som er helt tussete å sitte på, spesielt nå som renta er spådd til å stige. Så innerst inne vet jeg at det er helt riktig valg for meg. Selv om det sitter langt inne. Men hei! Som jeg gleder meg til å finne den nye. Nye muligheter!

Elsk! Så deilig å se noe annet enn rot, rot og atter rot! Dørene er fra Garderobemannen.

Forrige uke var jeg og Rune fra Eiendom & Hjem på IKEA for å finne innmat til garderoben. De har hjulpet meg å sette den opp. Det viste seg at det skulle bli ganske så enkelt, og i grunn veldig billig. Er det én ting jeg ikke orker å bruke mye penger på, er det garderobeskap / walk in og lignende. Jeg laget jo garderobeskap av kjøkkeninnredning fra IKEA bare for å spare penger. And boy did I save money. Det innlegget kan dere forresten lese her.

Jeg gikk for et garderobesystem som heter ALGOT, og betalte ikke mer enn 1620,- skarve kroner for å få det ferdig. JACKPOT. Det trenger ikke koste i dyre dommer, så lenge det gjør nytten for seg. Her kan jeg både sette sko, henge jakker, vesker, capser, og lage til oppbevaring på toppen med kasser med småting i om jeg trenger det. Enkelt og greit, og jeg trenger ikke noe mer enn dette. Dette er den jeg har, og 3 sånne passet perfekt i walk in garderoben min. I tillegg til dette har jeg innebygde skoskap i begynnelsen av gangen, det er også en lur og fin løsning. Koster nesten ingenting, og så bygde arbeiderene den inn i veggen slik den ble litt mer skjult, og mer stabil for den saks skyld.

I morgen kommer fotograf, samt en som skal lage boligfilm av leiligheten. Så krysser fingrene for solskinn i morgen, slik lyset på bildene blir magisk. Ellers idag har jeg shinet hele terrassen og satt ut planer (falske da riktignok) og alt er SKINNENDE rent! Vært på plantasjen og hamstret inn planter også, så nå føles det klart her til i morgen. Eneste jeg mangler nå er to store putetrekk til hotellputene mine, samt et sengeteppe og det tenkte jeg at jeg skulle jakte på på HM home, blir det ikke så dyrt.

Fin dag videre til dere skattene!

35 Comments

 1. Kjempefint! Lite tips: Kid har 50% på hotellputevar nå. Jeg har flere derifra og de er deiilige! Lykke til med bildetakningen imorgen.

  1. leneorvik

   Åh herlig, takk for tips :-) Klem

 2. Hvor er speildøren til garderoben fra?:-) Og utrolig lekker leilighet

  1. leneorvik

   Tusen takk! Garderobemannen! :-)

 3. Så fint

  1. leneorvik

   Takk <3

 4. Hvor er speildørene fra?

  1. leneorvik

   Garderobemannen :-)

   1. Benedicte

    Hva var prisen?

 5. Hva med speildørene der?

  1. leneorvik

   Garderobemannen :-) Dog ikke like billig som innmaten! :D

 6. Margrethe

  Super kult! Leiligheten din er såå fin, de nye eierene kommer til å bli såå fornøyd!
  Forresten, du er alltid så brun og fin! Bruker du selvbruning og evt. hvilket merke? :) Har brukt st.tropez i det siste, men synes at jeg lukter fælt i to dager etter å ha påført moussen :/

  1. leneorvik

   Takk! :-) <3 Vita Liberata, superbra ! <3

 7. Så bra!

  Fine bilder og oppdateringer i det siste, og bra video fra NY, Du har så søt personlighet!

  Klem!

  1. leneorvik

   Hehe takk snille <3

 8. Hei :-)
  Er det mulig å få se hvordan “innmaten” i garderoben på soverommet ser ut? Syntes det var en veldig god idé!

  Ha en fin kveld!

 9. Hei! Ville bare stikke innom for å si at har fulgt med på bloggen din en stund nå, og jeg må ærlig si at bloggen din er den som jeg oppfatter som mest inspirerende. Du har en slags positiv energi og et positivt syn på livet, som kommer veldig godt frem på bloggen:-) Jeg håper du aldri mister de egenskapene, fordi de er gull verdt og det er nettopp positiviteten din og den inspirerende og fantastiske personligheten din som gjør deg så utrolig nydelig som menneske. Jeg kan ærlig si at bloggen din utstråler deg som en veldig unik person, håper du aldri glemmer det! Ha en fin kveld videre, Lene<3

  1. leneorvik

   Så hyggelig. TAKK :-) Veldig fine ord. Heldige meg <3 Stoooor god klem til deg :-*

 10. Hvor er de hvite skoene med sølvtupp fra? :)

  1. leneorvik

   Miu Miu :-)

 11. Hvor skal du bo i mellomtiden? Lite som ligger ute og tar sikkert litt tid å finne en leilighet :/ Men kjempefint walk in closet :)

  1. leneorvik

   Jeg skal bo i leiligheten :-) Er som regel overtagelse på 3 mnd :-) Takk!

 12. Kristina

  Kid har 50% på putetrekk osv! De har flere typer til hotellputer :)

 13. Hei søte Lene, så fint!
  Hvor kan man kjøpe sko fra din collection? Har et par men vil gjerne kjøpe et til :)

 14. Kjempe fin garderobe, og generelt en utrolig lekker leilighet!
  De hvite skoene i garderoben din med platå var råstilige! Kan jeg spørre hvor du har kjøpt de?

  1. leneorvik

   Takk! De er fra Miu Miu :-)

 15. Mathilde

  Husker du hva prisen på kun skyvedørene er? Leter etter akkurat den samme stilen :)

  1. Lurer eg også på Lene :D

 16. Hei fine Lene

 17. Hei Lene! Hva betalte du for skyvedørene? Får så mye inspirasjon fra deg til min nye leilighet!

  Ha ei fin helg!

 18. Elisabeth

  Hei, hvor har du kjøpt de superga skoene fra? Kjempefine :D

 19. Hei Lene.
  Hva heter skyvedørene fra Garderobemannen? Leter etter akkurat disse, da de er så fine! Etter å ha sett dem hos deg er jeg ganske sikker på valget :)

 20. Hei!
  Hva betalte du for skyvedørene, og vet du hva modellen heter? :)

 21. Kan du poste dette på Pinterest? :)

 22. Jeg klarer ikke finne de skohyllene du har brukt på Ikea sin nettside. Hva heter de?

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *