VLOG : Klipp fra NYC

Hei fine dere, god tirsdag! Hjemme igjen i Norge, flyturen gikk fint og det er alltid godt å komme hjem. Dagen i går gikk litt i ett, derfor ikke oppdatering før nå. Har litt jetlag men jeg har allerede vært på trening, på butikken, på kaffebrenneriet, sølt kaffe over hele meg,og klokken 11 reiser jeg mot flyplassen. Jeg har nemlig en shoot i Sthlm i dag, spennende! Ellers bor min elskede Helen her denne uken, så gjett om vi skal kose oss! Var komishow her i går rundt midnatt når lyset plutselig gikk, hehe – hele bygget var bekmørkt, da var det godt vi hadde hverandre og stearinlys ♥

I går satt sammen en liten “fantete” film til dere, det er bare litt små-klipp og noen talks fra meg og Maria. Forhåpentligvis får dere feelingen av litt NYC vibes, håper ikke det blir for internt, hihi, den er i hvertfall ekte, og.. Litt rotete – men bedre enn ingenting tenker jeg! SMIL fra meg til dere!

♥ Takk for en helt magisk tur med deg Maria. Du altså ♥

26 Comments

 1. Søte søte jenter!! <3

  1. leneorvik

   Takk snille!:-)

 2. Kjempemorsom video! Når kommer leiligheten din ut for salg? Og har du funnet en ny leilighet? Det blir så spennende!

  1. leneorvik

   På søndag <3 Heartbreak! Ikke funnet ny enda, men venter med det til min er solgt:-)

 3. Så gøy med NYC vlog! Ser ut som en fin tur:)

  1. leneorvik

   Veldig kos <3

 4. Gøy :D digger deg!! Hva heter den sangen?

  1. leneorvik

   Syn Cole – Feel Good :-)

 5. Elisabeth L

  Syns filmen var skikkelig artig å se på som vanlig jeg, dere er jo så underholdende:-) gøy å ha med en venninne som beskriver deg så godt, haha <3

  1. leneorvik

   Hehe så hyggelig. Ja hun setter lys på det meste :D Haha!

 6. Älskar New York. Superhärligt klipp ❤️

  1. leneorvik

   Takk <3

 7. Hei flotte Lene!
  Jeg har problemer med å komme meg inn på bloggen din via Google chrome. Kommer bare opp “oops! Website not available”. Kan hende det bare er hos meg noe er feil, men kan også være greit for deg å vite, og evt. forsøke å gjøre noe med! Kan være flere som har samme problem?:)
  Håper du har en strålende dag videre!

  1. Karoline

   Jeg har samme problem !

   1. leneorvik

    NOO! Sjekker opp! <3

  2. leneorvik

   AIAI, ja jeg skal fikse <3 INNSHILL :-)

 8. Kan du lage et “whats on my iPhone” der du viser alle appene du har på telefonen, hvordan du har de. Absolutt alle appene

 9. Kommer ikke inn på bloggen din via safari.. Du er nødt å kontakte de som jobber med det tekniske på siden din, ser flere plages med å komme inn fra ulike nettlesere og devices.. Får opp en rar feilmld.

  1. leneorvik

   I WILL <3 Takk for at du sier ifra!

 10. Ragnhild

  Det nye designet ditt er sinnsykt fint :) :) Ha en fin dag!

  1. leneorvik

   Åh så kos <3 Jeg er fornøyd! YAY!

 11. Hvilken låt spiller du i begynnelsen av videoen?? Love it!!

  1. leneorvik

   Syn Cole – Feel Good :-)

 12. Denne videoen gjorde meg kjempe glad! nydelige jenter <3

  1. leneorvik

   Så hyggelig <3 Klem

 13. Du virker så sykt gøy og herlig! Alle skulle hatt en venn som deg :D Hilste på deg og Levi på tur for ikke altfor lenge siden. Like hyggelig live =)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *