Butchers Daughter

Et av mine favoritt frokost steder i NYC er Butchers Daughter. Besøker det stedet hver gang jeg er her. Synes det er så sjarmerende og kult. Det har sjel liksom, og det liker jeg. Gode juicer, smoothies, kaffe, avocado toast, eggerøre og annet nam. Så er den gul, restauranten altså, og passer perfekt inn i SoHo. Superkos!

Elsker lange frokoster, bare titte på mennesker og nyte atmosfæren. Skikkelig kos 
Kokos yoghurt med muesli og bær, samt Acai smoothie. Helt himmelsk! Det vil jeg lage hjemme!

Ellers i går gikk vi en tur på 5th ave, og på Saks og avsluttet med en liten proseccobrunch på Lavo. Kult sted med masse liv! Skulle bare hjem og skifte til kvelden, vi skulle spise på Beauty And Essex, så sovnet jeg! Er det mulig..Våknet 05 i natt i sjokk, hehe. Kjipt å gå glipp av 1 av 2 kvelder, men men – penger spart, jadda! Always look at the bright side of life. Og det er lenge siden jeg har sovet så lenge som jeg gjorde i natt, sovnet til igjen og våknet 0730. 12 timer med søvn. Check!

Nå skal vi nyte søndagen før vi drar hjemover i kveld. Vi har filmet litt til dere, så setter sammen filmen på flyet, og poster den i morgen  

Jakke Kouture – Sko fra egen kolleksjon – Veske YSL – Tights Bik Bok – Chocker COS – Genser Ganni

Takk for tilbakemeldinger vedrørende det nye designet. Skal endre tilbake til og bare ha blogg-feed, samt en litt mer leselig skrifttype! LOVE 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *