Mat vlog : Adams Matkasse

Mandag, og 30 åringen er spenna klar for en ny uke! Jeg har laget en liten mat vlog til dere nå, håper den faller i smak ♥ Retten jeg laget i dag var asiatisk ørret med mango, agurk, vårløk, koriander, ponzusaus og sesamfrø. Noe av det bedre jeg har smakt på lenge. Magisk!

https://youtu.be/KzDBu4BIxZA

Var så latterlig god denne retten! I love it!

De deilige råvarene er levert av Adams Matkasse, og kassen jeg prøver denne uken heter “Adams Ekspress for to” Er så fantastisk å få levert alt man trenger til en hel uke, inkludert et oppskriftshefte med spennende retter. I denne kassen er det fokus på sunne, smaksrike retter som går for å lage.

I tillegg har jeg fått en skikkelig koseeske på døren. “Adams Vinterkos” med trøfler, te, kaffe, honning med valnøtter og masse annet godt ♥

Rabattkode til nye kunder :
Jeg får lov å gi ut en rabattkode som gir -50% på første levering, i tillegg til en gratis velkomstgave (verdi 239,-) Kode : BLOGG_LENE er den dere bruker om dere vil benytte dere av dette tilbudet. Ellers kan dere klikke dere inn her.

Ha en kos kveld, og fortell meg gjerne om dere ønsker at jeg skal lage flere mat vlogger fremover ♥

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *