Let’s party

WOHO, og hei fra en overgiret Lenemor!! Siste dagen som 29 åring, og klar for tidenes 30 års feiring med alle de magiske menneskene jeg er så heldig å ha i livet mitt ♥ Idag tar jeg den helt ut med makeup-artist, og frisørtime! Før festen skal jeg møte fotografen slik vi får tatt freshe, fine bilder.

Klokken 18 braker det løst med bursdagsmiddag med de nærmeste, før det velter inn massevis av herlige gjester klokken 21. Jeg har nok av overraskelser i ermet, så dette skal bli mer enn magisk! Jeg vil gjerne vise dere antrekket ♥

I MEAN! Denne kjolen!! Jeg dør litt av den. Den er virkelig helt magisk.


Tusen takk til de fantastiske jentene på Cecilie Melli som har lånt denne til meg. Perfekt kjole til en anledning som denne!

Pels og accessories har jeg lånt fra Kostymelageret!

LET’S PARTY! Følg med på snapchat og instagram for updates ♥

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • WOW! Superfin! Jeg lurte på hva du hadde på deg igår (som vi så på snap) så ut som en svart body/topp? Kan du vise? Isåfall hvor er den fra:*

  • Hei Lene! 🙂
    Håper du får en strålende feiring med gode vennner. Gleder meg til bilder fra begivenheten. 🙂
    Ville bare si at det virker som om du har det så bra med deg selv nå etter bruddet med Jørgen. Du ser ut til å takle det så bra. Jeg ser for meg at du finner tilbake til Gard en gang. Dere to og lille Levi var verdens flotteste lille familie i mine øyne.
    Ha en fin kveld! Klem

  • GRATULERER SÅÅÅÅ MYE MED DAGEN!!! Det måtte bare skrives i store bokstaver, hah!! Håper kvelden i går var alt du ønsket og mer. Det fortjener du virkelig <3 Du sprer mye glede og humor min vei, tusen takk for det. Gleder meg til å følge deg videre <3